vrijdag 31 oktober 2014

Veranda lichtstraat

Houten veranda met lichtstraat. Wanneer je jouw veranda ook tijdens de wintermaanden intensief wil gebruiken kies je beter voor een dak met lichtstraat in plaats van een volledig glazen dak. U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda ? Een lichtstraat is dan een mooie oplossing in de veranda met platdak.


Vlakke lichtstraat en veranda screens.

De lichtstraat is een verrijking voor uw ve. Daglicht hebben we allemaal nodig. Niet alleen op esthetisch vlak is het een must voor uw tuinkamer, ook functioneel gezien biedt het een meerwaarde. Lichtinval draagt bij aan de sfeer van uw interieur en helpt u ook bij de uitvoering van uw dagdagelijkse activiteiten.


Wat zijn de voordelen van een glazen koepel of lichtstraat in een veranda ? Een relatief eenvoudige manier om je leefomgeving te vergroten is het aanbouwen van een veranda of serre. Het seizoen van buitenleven wordt hierdoor verlengd. NL lichtstraat overkapping veranda tuinkamer.

Kom naar onze showroom en laat je overtuigen door de kwaliteit van verandavanhout ! Een houten veranda is een prachtige aanvulling op uw woning en staat garant voor méér woongenot en een langer buitenseizoen. Enkel gelaagd glas: geschikt voor een veranda of overkapping, want het glas is niet geïsoleerd. Het glas isoleert uitstekend. Gelaagd warmtewerend glas: Geschikt wanneer er veel zon op je aanbouw valt. Met onze lichtstraat configurator bereken je de prijs van een daklicht, zadeldak of stalen lichtstraat.


Stel nu eenvoudig in stappen jouw lichtstraat samen. Een mooie houten serre of veranda biedt huiselijk comfort in combinatie met een schitterend uitzicht en is een aanwinst voor alle seizoenen. Jouw wensen staan centraal en samen laten we het ontwerp tot in detail aansluiten op jouw woning en omgeving.


Maar wat is een lichtstraat nu eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan ten opzichte van een lichtkoepel of een dakvenster? Lamellen dak veranda met houten ombouw. Door middel van de eenvoudige bediening, kunt u de lamellen geruisloos kantelen en realiseert u ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.


Ook bij het openen van de lamellen na een regenbui zijn uw meubelen op het terras beschermd. Dit gepatenteerde lamelledak is . Landelijke veranda met lichtstraat te Ede. De landelijke veranda is gemaakt van robuust Douglas hout en heeft hiermee een landelijke uitstraling.

Door de lichtstraat in het platte dak is er meer dan voldoende daglicht in de veranda om te genieten van een heerlijke zomeravond. Eén van de wanden is voorzien van vaste . Bij een veranda of overkapping is een lichtstraat op maat vaak geen overbodige luxe. Uiteraard is extra ruimte aan uw huis heerlijk om lekker lang buiten te kunnen zitten.


Onder een afdak zonder licht kan het echter toch net iets sneller donkerder worden dan buiten. Daar komt bij dat uw woonhuis ook . In samenspraak met onze glasleverancier hebben wij een nieuw soort lichtstraat ontwikkeld. Deze glasplaat kan worden uitgevoerd in warmtewerend glas, zo scheelt dat in de zomer veel warmte. Een veranda bouwen hoeft niet duur te zijn.


Wij houden rekening met ieders budget. Ook een goedkope veranda kan mooi afgewerkt zijn. Er is voor ieder wat wils.


Onze experts geven graag advies welke veranda , lichtstraat of pergola het best bij uw woning past. Zo vraagt een strakke woning het design van een moderne .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts