dinsdag 17 april 2018

Geoliede vloer onderhouden

Het onderhoud van uw geoliede vloer. Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het verzadigingspunt bereikt is. Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden. De behandeling met parketolie is erg populair, aangezien dit dezelfde prachtige uitstraling oplevert als veel exotische houtsoorten hebben.


Bij met olie behandelde houten vloeren komen de natuurlijke charme en warmte van het hout tot leven.

Parketolie biedt minder tot geen bescherming tegen slijtage, . Bestel goedkoop en voordelig online uw geoliede houten vloer en onderhoudsproducten! ONDERHOUD GEOLIED PARKETVLOER. De eerste dagen na het oliën zijn zeer belangrijk. Je mag dan niet met water op het parket en het parket mag dan ook niet worden afgedekt met bvb karton. De olie moet voldoende uitharden.


Welk onderhoud vraagt mijn geoliede houten vloer ? Dweilen met water en speciale zeep. Het beste is dit met regelmaat, afhankelijk van de gebruiksintensiteit van der vloer , te doen.

In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. Wat is een geoliede vloer ? We spreken van een geoliede vloer ( olievloer ) wanneer uw houten vloer. Om uw vloer in een goede conditie te houden en de levensduur te verlengen is het belangrijk dat uw vloer goed onderhouden wordt.


Hout is een natuurproduct en geen enkel stuk hout is hetzelfde. Oliën Graag geven wij u enkele tips mee voor het onderhoud van uw geoliede vloeren : Aangezien de olie . Onderhoudswijzer voor WOCA geoliede houten vloeren. Opfrissen van: geoliede , UV- geoliede en met hardwax behandelde houten vloeren. WOCA Olie Conditioner wordt gebruikt voor . Olie vloeren zijn voorzien van een olie die opgenomen wordt door het hout. Door deze verzadiging wordt het hout van binnenuit beschermd tegen vocht en vuil.


Om de vloer mooi te houden vereist deze echter wel onderhoud. Om geoliede vloeren te onderhouden en optimaal te beschermen beveelt PARKET TREE een. Best is om dagelijks uw vloer even schoon te maken met een stofzuiger met zachte borstel, mop of zachte keerborstel. Regelmatig onderhoud - geoliede vloeren. Een geoliede Di Legno vloer in topvorm houden.


Hierdoor worden de poriën van het hout verzegeld. Samen vormen ze een doeltreffende en gebruiksvriendelijke manier voor het onderhoud van geoliede houten vloeren.

Er bestaan vandaag vele onderhoudsproducten voor parket, maar niet ieder product zal geschikt zijn voor uw vloer. Zo vraagt een verniste parketvloer een totaal ander product dan een geoliede parket, en dan spreken we nog niet over de verschillende types van parketolie. Vraag gerust raad aan een van onze experts in . In de praktijk blijkt echter dat weinig consumenten de motivatie hebben dit te doen. Hardwax is lastiger lokaal bij te werken dan een geoliede vloer. Intensiefreiniger: is een sterk geconcentreerde reiniger, versterkt met alcohol, voor het regelmatig en grondig schoonmaken van geoliëde houten vloeren en meubels.


Vloeren afgewerkt met een . Artikelen tot van 74 . Onderstaande onderhoudsproducten zijn van superieure kwaliteit en samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Op praktisch alle merken natuur olie toepasbaar. Het duurt altijd enkele dagen voordat de olie is doorgedroogd. Ontzie de vloer in die tijd zoveel . Hierbij dient u de vloer eerst stofvrij te maken, eventueel met een . Ik heb een geoliede houten vloer , advies voor het onderhoud was om de vloer te dweilen met triptrap natuurzeep gisteren een nieuwe fles gekocht.


Geoliede houten vloeren dweilen. Waar dweilen jullie je vloer mee? Er zijn veel verschillende merken vloerolie verkrijgbaar zijn welke allen een ander bijbehorend onderhoudsmiddel hebben. Gebruik met vloerolie altijd een onderhoudsmiddel van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts