woensdag 17 augustus 2016

Zonwering luifel

Deze zonneluifel is de standaard versie van de B-zonwering collectie. Uitval tot m, Somfy RTS motor en keuze uit standaardkleuren. Vind luifel zonnescherm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ambiance biedt een ruim assortiment zonwering waaronder zonneschermen, screens en markiezen.


Bezoek de website voor het complete aanbod.

Het zonnescherm, ook wel knikarmscherm genoem zorgt voor schaduw op je terras of balkon waarbij je de ruimte eronder optimaal kan benutten. De basis van het zonnescherm is een cassette van hoogwaardig aluminium. Bij Ambiance kan je daarvoor kiezen uit maar liefst 2kleuren zonder meerprijs! Zoek je een manier om van jouw terras, huis of tuin de aangenaamste en gezelligste plaats te maken?


Koel deze plaats dan af met behulp van een zonwering. Winsol biedt verschillende oplossingen aan. Zo kan je kiezen om een terrasoverkapping te laten plaatsen.


Als je liever geen steunpalen in jouw tuin hebt dan kan je . Met een luifel houdt u fel zonlicht en overtollige warmte heel efficiënt tegen.

Ontdek het gamma van Decoranda in onze twee showrooms. Praxis een ruim assortiment zonneschermen met en zonder luifel. Bekijk alle zonneschermen online en reserveer het zonnescherm direct online. Ontdek je mogelijkheden voor zonwering op maat. Met screens, luifels of lamellen is er een oplossing voor elke nieuwbouw of renovatie.


Zonwering en rolluiken, rechtstreeks van onze fabrieken in Mechelen tot bij de eindgebruiker. Met aandacht voor de specifieke wensen van elke klant, dat is waar Alfa NV, nu al meer dan jaar voor staat. Naast de particuliere markt is Alfa ook leverancier van zonweringen en rolluiken voor professioneel gebruik. Met Somfy huisautomatisering haalt u buiten naar binnen.


Kies eenvoudig uw buitenschermoplossing en installeer voor een eenvoudige bediening. Met een afstandsbediening is het mogelijk om uw terrasverwarming te bedienen. Motoren, afstandsbedieningen, tijdschakelaars en zon- en windautomaten dragen bij tot meer gemak van uw terras zonnescherm. De acrylaat zonweringdoeken zijn er in een ruim kleurpallet. U kunt de sfeer onder uw luifel bepalen door het . Ter afscherming van grote glasgevels wordt regelmatig gebruik gemaakt van de zgn.


Deze luifel wordt vervaardigd uit aluminium en kan in alle gewenste kleuren worden afgewerkt. Realisatie: TiDi Graphics. Valt schade aan je zonnescherm of zonwering onder de inboedelverzekering of onder de opstalverzekering?


Zonnescherm Bin Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.

Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. Er kan geopteerd worden voor horizontale luifels boven het raam. Dergelijke luifels bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren, en laten tijdens de winter, bij lage stand van de zon, de aangename zonnewarmte in uw gebouw binnenschijnen. Een tweede optie zijn vaste of . De rolas, de stabiele armen en de gordingen gesloten elegant in.


Te kiezen uit een breed scala van eigentijdse ontwerpen en kleuren beschikbaar. Een glazen luifel als zonwering biedt extra bescherming tegen regen en sneeuw. Als all-weather bescherming is het unieke glasdaksysteem uitstekend geschikt voor terras of voorpleinen. Op warme dagen zorgt de optioneel geïntegreerde, over het glazen oppervlak uitschuifbare zonwering voor een royale hoeveelheid.


Horizontale zonweringsluifel met ononderbroken lensvormige, hybride of rechthoekige lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts