dinsdag 30 augustus 2016

Pvc zeil

Koop of Verkoop pvc op Marktplaats. Met pvc doek kunt u zonder naaimachine vrij makkelijk uw projecten in elkaar lijmen met saba lijm. Ook raamfolie kun je aan pvc vast lijmen.


Ook hebben we hier allerlei toebehoren en accessoires voor! Kleur of transparant zeil?

PVC zeildoek onbewerkt vanaf de rol. Per meter of een volle rol? Wij verkopen onze laatste meters tegen korting! De laatste meters PVC dekzeil van de rol verkopen wij met korting.


Bent u op zoek naar een PVC doek in verschillende kleuren die aangekocht kan worden tegen een wel erg scherpe prijs? Bestel ze hier bij Dekzeilenshop. Polyesterweefsel met 2-zijdige PVC coating.


Standaard voorzien van roestvrijstalen zeilogen ø mm op een afstand van cm.

Randen worden dubbel omgeslagen en . PVC -doek is een sterk doek en heeft een lange levensduur. Dit soort doek is zeer geschikt voor het waterdicht afdekken en beschermen van materialen. Denk hierbij aan laadbakken en puinbakken van vrachtwagens. Gebruikt u het dekzeil slechts één of een enkele keer per jaar dan is een 1grams kwaliteit vaak geschikt. Wilt u het afdekzeil meerdere keren gebruiken, of bij de grotere maten dan is de 1grams kwaliteit een betere optie.


De toepassing is ook erg belangrijk. De meest duurzame kwaliteiten in afdekzeil. PVC dekzeil Rood op rol kan gebruikt worden als afdekzeil voor diverse toepassingen.


Water en luchtdicht en in vele kleuren leverbaar. Zachte structuur dus krast niet. Hier ontdek je alle belangrijke informatie over PVC - zeil. A-kwaliteit afdekzeil vindt u bij BTN de Haas. U heeft ruime keuze uit verschillende afmetingen!


Onze zeilmakerij produceert en repareert alle denkbare zeilen. Kwaliteit : PVC -6(mat).

Hoezen, Afscheidingsgordijnen Overkappingen, scheidingsgordijnen, doorwerktenten etc. Toepassing : Vlakke dekzeilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts