vrijdag 26 augustus 2016

Ouderwetse tegels keuken

Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend. We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels, de zogenaamde motieftegels, mozaiektegels, jugendstil vloertegels, art deco vloertegels, etc. Ook effen antieke tegels, zwart wit tegels, en antieke plavuizen en . Blauwe 1okergele daarnaast nog een groot aantal halve tegels. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Bekijk hier de mooiste keukens met betegelde achterwanden en vloeren. Tegels van Toen is de webshop voor handgemaakte wandtegels , bijzondere vloertegels en tijdloos natuursteen. Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Iedereen heeft er wel een gevoel bij.


Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden. Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie . Wie wil er nu geen ouderwetse tegels in een keuken ?

Portugese tegels kopen in een keuken is dus geen probleem. Oude vloertegels in alle kleuren en stijlen. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden!


Antieke tegelvloer in keuken. Mooie antieke tegels , geven uw keuken een heel andere sfeer! Bij vindt u een mooi assortiment unieke sets antieke wandtegels!


De antieke wandtegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling en geven een andere sfeer aan in uw woning. Oude wandtegels zijn niet alleen geschikt voor de keuken , badkamer of . Iemand interesse in de bleke tegels van mijn keuken : 12xstuks van 30cm op 30. Herinner je nog die oude tegels van bij je grootmoeder? Vintage of retro items zijn terug van weggeweest.


Maar wat betekent vintage nu eigenlijk? De term wordt gebruikt voor authentieke stukken die minimaal jaar oud zijn en uit de jaren vijftig of zestig stammen. Maar ook de seventies en vroege eighties leveren . Innenarchitektur : Kleine Zwart Wit Tegels Keuken Klassieke Of Ouderwetse Tegels In De Keuken zwart wit tegels keuken Zwart Wit Tegels Keuken ‚ Zwart Wit Wandtegels Keuken ‚ Zwart Wit Tegel Vloer Keuken also Innenarchitekturs. Ik wil jullie graag laten zien hoe wij onze oude keuken een upgrade hebben gegeven.


Het is niet veel werk, met een paar aanpassingen ziet je oude keuken er een stuk frisser uit.

Dit is deel van de serie: Mini keuken make-over! We beginnen de make-over met het schilderen van onze oude keukentegels. Achterhuis biedt u één van de grootste sorteringen antieke tegelvloeren. Oude en antieke Hollandse, Belgische en Franse plavuizen.


Ook worden deze oude en antieke plavuizen, . Voor uw keuken , schouw of badkamer. Onderstaande afbeeldingen zijn slechts een greep uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts