woensdag 17 augustus 2016

Voordeur knop

Het is waarschijnlijk de mooiste deur van je huis: de voordeur. Deze entree kun je helemaal afmaken met een bijpassende, in het oog springende voordeurknop. En daar hebben wij er veel van in ons assortiment! Allerlei soorten, maten en finishes, zodat je een voordeurknop kunt kiezen bij elke deurstijl.


Eenheid: Per stuk ArtNr: SW 85.

Op zoek naar een voordeurknop ? Bij ons vind je alle voordeurknoppen van verschillende materialen, in verschillende stijlen en alle vormen. Bent u op zoek naar een mooie voordeurknop ? Hieronder treft u een overzicht aan van alle voordeurknoppen in ons assortiment. Onze voordeurknoppen worden geleverd inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal, zodat u ze zelf kunt monteren.


Of u nou een vierkante, ronde of ovale knop wilt, u kunt het allemaal vinden in ons assortiment. Voordeurknoppen zijn verkrijgbaar in diverse vormen.

Daarnaast zijn ze in diverse maten, kleuren en finishes te verkrijgen. Denk eraan dat u de knop niet in het midden van uw voordeur plaatst, zodat u de voordeur eenvoudig . Deze ronde voordeurknop is vervaardigd uit roestvast staal. Door het gebruik van massief RVS heeft deze voordeurknop een lange levensduur en door de geborstelde behandeling heeft deze knop een matte uitstraling.


Mooie grote geborstelde rvs deurknop. Diameter 75mm op rozet 66mm. Bevestiging vanaf achterzijde met bout (meegeleverd) Pirma te combineren met. Bestel nu RVS deurbeslag bij RVS Land tegen de laagste prijzen! Wij hebben een breed assortiment RVS deurknoppen om uw voordeur in stijl te pimpen.


Ook verkopen wij deurgrepen, briefplaten, beldrukkers en huisnummers. De voordeur is een belangrijke eerste indruk van uw huis. Bij Kerkhof Laren vindt u een ruime collectie exclusief deurbeslag.


In ons uitgebreide assortiment voordeurbeslag kunt u unieke deurknoppen, deurgrepen, deurkloppers, deurbellen, sloten, scharnieren, brievenbussen en huisnummers vinden. Dit artikel maakt deel uit van het uitgebreide programma van voordeurbeslag, deurbeslag en accessoires. Intersteel voordeurknop bol ø75mm mRVS is een voordeurknop in modern en strakke stijl.

Deze voordeurknop is uitgevoerd in de kleur messing. Skantrae eenzijdige montage van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk het model voordeurknop surrey (rvs) en vraag een brochure aan! Dit product wordt gratis thuisbezorgd! Profiteer ook van hoge korting bij afname van grotere aantallen.


Meer info Niet op voorraad. AXA, Deurknop, Schaal, Bekijk Vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts