donderdag 25 augustus 2016

Utp kabel 5 meter

Voor 22:bestel morgen in huis. De CAT5- netwerkkabel realiseert een rechtstreekse verbinding, is meter lang en zorgt voor een snelle signaaloverdracht van netwerktoepassingen. Met deze CATnetwerkkabel van meter kunt u netwerkverbindingen maken tussen uw router en PC, NAS, printer of IP-camera.


Twisted pairs ter voorkoming van storing. Extra afgeschermd tegen stoorsignalen.

Ook voor snelle 1GB verbindingen. Wij leveren uitsluitend netwerkkabels van het merk ACT, hiermee bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. ISY Netwerkkabel meter. Niet afgeschermde netwerkkabels voor CAT 5e installaties.


UTP Cat5e kabels van ACT . Kleur: Blauw Lengte: meter. Met vergulde contactvlakken. Verlanglijst Product vergelijk.

Coolblue: alles voor een glimlach. De kabel is grijs van kleur en heeft een lengte van meter … Meer. In verschillende lengtes verkrijgbaar: m. Reuze assortiment en nergens goedkoper!


Bestel direct online voor de laagste prijs! Op werkdagen voor 17:bestel volgende dag in huis! Ideaal voor zowel professioneel als thuis gebruik. Een CATkabel voor een snellere . Wij adviseren om de kabels volledig uit te rollen. Fabrikantnummer: A3L791CP05M-H-S.


Direct af te halen in 14 . X internet utp kabel meter geschikt voor o. Ziggo en upc categorie 5e. Merk: technetix winkelprijs is. Ophalen of verzenden ( € 39) kijk voor meer koopjes zoals kabels bij mijn andere advertenties, combineer en . De kleur van de kabel is grijs.


Voldoen aan de internationele normen.

Andere producten in dezelfde categorie: CW1netwerkkabel 30m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts