dinsdag 23 augustus 2016

Boomstamtafel eiken

Wil jij ook een boomstam als eettafel of salontafel? Haal de natuur in huis met een eiken boomstamtafel ! Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout en dat zorgt voor een robuuste en natuurlijke uitstraling. Het is niet voor niets dat deze type tafel de laatste jaren wint aan populariteit in zowel de huiskamer als vergaderzaal. Door onze jarenlange ervaring zijn we in .

Massief eiken boomstamtafel met stalen poot op maat. Enricomaatmeubelen levert meubels in diverse vormen en materialen. Wij houden van bomen en respecteren . Ook voor grote zakelijke opdrachten voor meerdere boomstam tafels met stoelen, springen wij niet aan de kant. Met een mooie eiken boomstamtafel creëert u thuis een stoere, natuurlijke sfeer.


U heeft zelf de keuze uit een 4cm . Door de grove zijkanten zijn duidelijk de contouren van een boomstam te zien.

Gezaagd uit grote eiken of teak boomstammen. Tafelen met onze boomstamtafels. Het stoere van boomstamtafel is dat de schuine buitenkant van de boom er met of zonder schors nog aanzit. Een boomstam tafel is daarom ook NOOIT recht. Bij Woodindustries kunt u terecht voor boomstamtafels van diverse houtsoorten, zoals eiken , teak of populier.


De bomen worden gekapt door onze vaste houtleveranciers die met respect voor de natuur werken. Zo moeten bijvoorbeeld zieke bomen toch al worden gekapt. Wanneer de boom is gekapt, wordt de stam in de . Uw interieur compleet met een eiken boomstamtafel. In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende boomtafels. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van massief eiken , een houtsoort die goed tegen een stootje kan en bekendstaat om zijn duurzaamheid.


Afgezien daarvan geeft elke boomtafel op zijn eigen unieke wijze sfeer . Tuinhoutcentrale levert schitterende eiken bladen voor tafels zowel klooster tafels als boomstamtafels. De eikenhouten tafelbladen zijn verlijmt en met een onzichtbare mes en groef verbinding aan elkaar gezet. Eiken boomstamtafels uit eigen meubelmakerij.


De mooiste handgemaakte tafels met de originele vorm van de stam van de eikenboom.

Handgemaakt van Frans eiken. Hardhoutdiscount levert allerlei boomstamtafels. Met industrieel stalen poot. Eigen ontwerp en op maat gemaakt. Aan de zijkant van het tafelblad zie je nog de charme van het boomschors.


Iepen_boomstamtafel_op_maat eiken boomstamtafel met stalen poot. Boomstamtafel van een hoge kwaliteit Europees eikenhout. Prachtige boomstamtafel die voor u op maat gemaakt kan worden!


Ook staat er informatie over de afwerking van de tafelbladen. Indien u wilt zien uit welke onderstellen u kunt kiezen, dan hebben wij hier een selectie voor u gemaakt. Voor meer informatie nodigen wij u uit om langs te komen of contact op te nemen.


Vuren boomstamtafel : Vuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts