maandag 22 augustus 2016

Stel uw eigen groepenkast samen

Groepenkast op maat, stel uw groepenkast in een handomdraai samen. Een groepenkast op maat is voor u dé mogelijkheid om uw groepenkast naar uw eigen eisen en wensen samen te stellen met de betreffende groepenkast componenten. De groepenkast worden op maat voor u gereed gemaakt met de componenten . Tijdelijk met extra voordeel. HAF BKH Basis Kast fase.


Alle benodigde onderdelen voor het samenstellen van een groepenkast of uitbreiding van een groepenkast in rubriek.

Gratis levering vanaf 1euro! Snel en eenvoudig uw groepenkast samenstellen? Klik hier om naar de Eaton-Holec configurator te gaan.


Met de Hager groepenkast configurator is het mogelijk uw eigen groepenkast samen te stellen. Bij het leveren van een Hager Vision groepenkast gaan wij er vanuit dat u (of een kennis van u zelf) voldoende elektrokennis heeft om de groepenkast te plaatsen. Kies hieronder uw gewenste verdeelkast of stel deze zelf samen d. Hager 1-Fase groepenkasten om zelf te gaan . EMAT groepenkasten stel je vervolgens eenvoudig samen in de generator.

De kamers van een woning zijn verdeeld in verschillende groepen. Deze groepen vind je terug in de meterkast van je woning. Iedere groep heeft een eigen stop, die de stroomvoorziening naar de aangesloten kamers reguleert.


Zodra de vraag naar stroom te groot wordt vanuit een bepaalde groep, zal de . Je mag gewoon in je eigen huis de groepenkast vervangen als je tenminste in Nederland woont. Als je aan je verzekering gaat vragen of er gekeurd moet worden roepen ze altijd ja maar in de praktijk wordt er nooit om de papieren gevraagd. Ik zelf gebruik zelf altijd groepenkasten die zeer voordelig zijn en die je . U kunt gemakkelijk uw eigen groepenkast samenstellen door eerst één van de onderstaande basis groepenkasten te selecteren en hier extra componenten aan toe te.


Het samenstellen van een Eaton Holec groepenkast kan iedereen eenvoudig in de generator van Elektramat zelf doen. ABB biedt een compleet assortiment aan onderdelen voor groepenkasten. Aardlekschakelaars, contactdozen, flexomaten, bescherming en zekeringsgroepen vind je allemaal in het ABB Haf assortiment.


Stel uw groepenkast samen. Wij helpen u graag verder! Alle groepenkasten worden op onze paneelbouw afdeling geassembleerd. Alle componenten worden onder spanning getest.


Iedere schroef wordt met de hand aangedraaid op de juiste aandraaimoment. Alle aardlekschakelaars worden getest met een gecertifi ceerd aardlektester. Uitschakelstroom staat op uw testrapport .

Een groepenkast bestellen bij Elektro Oké betekend hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs en snelle levering! Als u een afspraak wenst voor meer informatie over groepenkasten , neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. In de praktijk is de meterkast meestal de plek waar de groepenkast , samen met de water-, gas- en elektriciteitsmeter, de modem van de internetverbinding en andere. De vraag is dan natuurlijk hoe die panelen, waarbij de stroom niet van de leverancier naar de groepenkast stroomt, maar binnen uw eigen elektriciteitsnet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts