vrijdag 19 augustus 2016

Ggu sk06 rolgordijn

Lees meer op deze pagina. VELUX verduisterende rolgordijnen. Bloc Rolgordijn geschikt voor VELUX. Dakraam verduisterende rolgordijnen nu bij HORNBACH kopen!


Ze zijn ideaal voor slaapkamers, waar u een volledige controle over het daglicht nodig. Makkelijk te installeren met slechts een schroevendraaier !

Scandinavisch ontwerp smalle aluminium . De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Nieuw en ongebruikt in de doos. Verduisteringsgordijn houdt het licht buiten en biedt een optimale verduistering voor kinder- en slaapkamers.


Reserveer verduisteringsgordijnen online. Beschikbaar in kleuren. Perfect passend gordijn , gemakkelijk te installeren dankzij ons exclusieve PickClick! Verzacht binnenkomend daglicht.


Uniek design zonder zichtbare koorden.

Let op, dit product is niet geschikt voor polyurethaan dakramen, type GGU en GPU met driecijferige maatcode. Kies uit meer dan kleuren en dessins en drie verschillende bedieningsmethoden. Ideaal voor slaap- en kinderkamers. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Goedkope Velux rolgordijnen voor uw dakraam.


Zeer eenvoudig online te bestellen d. Bij Velux kan je terecht voor dakramen en vensterdecoratie. Bestel de Velux dakramen bij Hubo. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het rolgordijn halverwege open te laten om een ruimte gedeeltelijk te verduisteren.


Bekijk de code op uw dakraam en Kies uw code uit de onderstaande lijst! Geschikt voor de raamtypes GGL- GGU -GPL-GPU-GHL-GEL-GDL. Scharniert in het midden e. Dit gordijn is niet geschikt voor dakvensters type GGU en GPU met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts