maandag 22 augustus 2016

Supergloss laminaat

Kijk dan op de site van FloorHouse voor ons aanbo of kom langs bij een van onze winkels! Deze bijzondere vloer, uitgevoerd in hoogglans, is een meerwaarde voor iedere woning. Elesgo Laminaat SuperGloss. Dit in tegenstelling tot andere merken die deze techniek niet gebruiken.


Goedkoopste van Nederland. Het goedkoopste laminaat van Nederland koopt u bij QuickFloors.

Deze combineren de superieure eigenschappen van de gepatenteerde HDM-technologie: een prachtig hoogglans oppervlak dat slijt- én krasvast is. De laminaatvloeren zijn uitgevoerd met een . En zijn leverbaar als XL en Maxi uitvoering. De plakplint wordt met de aangehechte plakstrip geplakt op de laminaatvloer en is bedoeld om de kier tussen het laminaat en de wanden te dichten.


Ze hebben een prachtig hoogglans oppervlak dat slijt- én krasvast is. De lichte afronding aan de lange zijden van het lamel zorgt voor een mooie aansluiting tussen de panelen. Supergloss vloeren hebben een “extra sensitive”. Gebruikersklasse, AC- klasse 32.


Randafwerking, v-groeven.

Levertij - werkdagen. Fabrieksgarantie, jaar . Add to Cart Bestel gratis staal. Nu ook verkrijgbaar bij de Laminaathal in Den Bosch WELLNESS SUPERGLOSS PLANK - ARCTIC WHITE Laminaat voor een moderne en eigentijdse uitstraling. King Laminaat de goedkoopste van Nederland!


Meer dan 2soorten laminaat al va 6. Tevens zijn de delen uitgerust met een geintegreerd geluiddempend systeem dat het contactgeluid met 10dB vermindert. Elegant, strak en modern. Castell vloeren onderscheiden zich door middel van . De bijzonder hoge levensduur van dit laminaat wordt . Garantie commercieel: geen. Laminaatvloeren zijn tegenwoordig van hoogwaardige kwaliteit. International super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag . Maar het kan altijd beter en vooral (nog) mooier.


Deze hebben een uiterst luxe uitstraling en zijn zeer krasbestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts