dinsdag 30 augustus 2016

Ladekast met slot

Vind ladekast met slot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. In de webshop van ArchiefkastenDirect vindt u een uitgebreid assortiment ladenkasten van Bisley en van ons huismerk Beta. Ladekasten koop je eenvoudig online bij bol. Vind de voordeligste en mooiste ladekast slot meubels op VERGELIJK.


De praktische Bisley Aladekast met ruime lades is ideaal voor het opbergen van al uw documenten en kantoorbenodigdheden.

De Aladekast van Bisley beschikt over ruime lades, met veel opbergmogelijkheid voor al uw bureauaccessoires. U kunt de laden volledig uit de kast halen. De laden zijn onderling . Doordat de kast een aantal lades heeft, kunt u alles overzichtelijk ordenen.


Daar komt bij dat alle lades ook nog in zijn geheel uittrekbaar zijn, zodat u ze kunt wisselen. Zo bent u geen tijd kwijt om de hele inhoud eruit te halen en . Houd je van de romantische stijl in huis? Dan is deze ladekast wat voor jou.


De klassieke details en de witte kleur zorgen voor een dromerige uitstraling.

Met deze ladekast in huis waan je je stiekem in je eigen sprookjeskasteel. Deze ladekast is gemaakt van hout en heeft een gedetailleerde afwerking. Verder is hij voorzien van een slam-grendel en een ingebouwd slot. Zowel Aals Aladekasten verkrijgbaar met laden, laden, laden, laden enz.


Afmetingen uitwendig: 7x 5x 6mm (HxBxD). Brandwerende eigenschappen. Certificaat brand: Paper - NT Fire 017. Penn Elcom ladekast met slot , 367mm diep, 4HE, staal, zwart. LADEKAST MET SLOT PENN 1 254mm DIEP, STAAL, ZWART, 2HE online kopen uit de categorie.


De heavy-duty rackmount opberglade is voorzien van kogellagers die ervoor zorgen dat de ladekast goed functioneert en een gemakkelijke toegang biedt. Ik heb een stalen ladenkast in mijn buro. Twee ladenblokken: met laden, en met lade en een hangmappen-lade. Beide kasten hebben een slot om de laden af te sluiten.


Het sleuteltje heb ik niet. Om de laden af te sluiten, moet je het slot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts