woensdag 31 augustus 2016

Prijs hr++ glas

U bespaart hierdoor een stuk meer op uw stookkosten. Kijk dus niet alleen naar de prijzen van dubbel glas , maar neem ook de isolatiewaarde altijd . Belangrijk om daarbij te onthouden, is dat goed isolerend glas een flinke besparing op uw stookkosten gaat opleveren. Woont u bijvoorbeeld in.


Kosten hoogrendementsglas. Zoals je waarschijnlijk al weet bestaan er heel wat verschillende soorten isolatieglas !

Of hoogrendementsglas al dan niet tot de kwalitatievere beglazing hoort hangt af . Het voornaamste verschil tussen hoogrendementsglas en dubbel glas is dat er bij HR glas tussen de glaslagen een coating zit. Dit extra isolerend laagje zorgt voor een hogere isolatiewaarde. De kosten voor HR glas zijn ongeveer € 2- tot € 4- per m².


Het plaatsen en eventuele toeslagen zitten niet bij deze prijs in. Dit is alleen de prijs van het glas. HR staat voor Hoog Rendementsglas.


Omdat er meerdere soorten HR glas op de markt zijn, verschillen de prijzen nogal.

Situaties van vragen die we krijgen van woningeigenaren die hun huis duurzamer en energiezuiniger willen maken met dubbel glas. Bekijk de rekenvoorbeelden voor de besparing en . Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen. Prijs voorbeelden vindt u onder aan deze pagina.


Ga voor maximaal rendement met de HR beglazing van JLM Glas. Dat betekent voor u dus dat u niet alleen profiteert van de voordelen van HR glas , maar ook nog eens van een scherpe prijs. Wilt u graag een mooi bedrag besparen op uw energiefactuur en dat niet één keer, maar wel ieder jaar opnieuw?


Dit type glas beschikt over een uitstekende . Ook maakt het uit of alleen het glas vervangen moet worden, het glas inclusief het raam, of dat zelfs de kozijnen ook aan vervanging toe zijn. Check dan het HomeDeal prijzenoverzicht! Je wilt dubbel glas in je ramen, zodat je bespaart op de stookkosten, maar je wilt eerst meer weten over de kosten van dubbel glas. Naast gewoon dubbel glas zijn er nog beter isolerende glassoorten. Dit glas bestaat uit platen met ruimtes er tussen.


U kunt op een simpele manier online bestellen en de juiste maten daarbij doorgeven. De prijs voor dubbel glas varieert meestal van circa. Gemiddelde prijs dubbel glas in Nederland (incl. btw en exclusief plaatsen).


Enkelglas , €- €6 Makkelijk en snel te plaatsen, lage isolatiewaarde.

Dubbelglas , €- €12 Dubbele glazen met lucht erin, gemiddelde isolatiewaarde. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan en ontdek de exacte prijzen voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts