dinsdag 23 augustus 2016

Hr plus plus glas

Deze beglazing bereikt probleemloos een isolatie U- waarde van 1 . HR glas is verkrijgbaar in verschillende klassen, aangeduid met plusjes. Hoe meer plusjes , hoe hoger de isolatiewaarde. Even voor je opgezocht: Om ook de langgolvige stralingswarmte (alle warmte die in een huis opgewekt wordt is langgolvig) tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien.


Dit type beglazing heet HR - glas. Het laagje metaal is zo dun, dat het nauwelijks waar te nemen is, .

Kijk hier voor ons assortiment dubbelglas. Uitleg over verschillen, eigenschappen en onderhoud van HR glas. Het voornaamste verschil tussen hoogrendementsglas en dubbel glas is dat er bij HR glas tussen de glaslagen een coating zit. Dit extra isolerend laagje zorgt voor een hogere isolatiewaarde.


Advies op maat voor je ramen. Ontdek welk isolatieglas bij jouw woning past. Plus : wat kost het en wat bespaar je? Enkel glas is niet meer van deze tijd.


Terecht wordt dan de vraag gesteld of men wel het juiste product heeft gekregen.

Het type glas herkennen kan lastig zijn. Dit is van belang voor het energielabel van je woning. Lees hier tips hoe je enkel-, dubbel- en HR glas herkent. HR Glas betekent Hoog Rendement Glas.


Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en heeft daarnaast een. In de afbeelding zie je het verschil in dikte al. Dat komt voornamelijk door de ruimte tussen de twee glasplaten. Bij gewoon dubbel glas zit hier gewone lucht in.


Edelgassen isoleren beter dan gewone lucht. Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw. HR plus plus Noord-Brabant.


Vaak wordt gekozen voor HR glas. Dit verdient u uiteindelijk terug dmv lagere energiekosten. Vroeger bestond er ook HR - glas , zonder plus , . Spring naar HR - glas - Om stralingswarmte tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts