maandag 22 augustus 2016

Trap stofferen groningen

Wil jij je trap stofferen en ben je woonachtig in de regio Bedum, Appingedam, Zuidhorn? Kom dan naar Decorette Groningen , wij helpen je graag! Als u uw trap laat bekleden, dan wilt u dit met een gerust hart uitbesteden aan een traprenovatie specialist in Groningen.


Bij ons krijgt u standaard tot jaar garantie op ons geplaatste materiaal en montage. Dat is nog eens service waar u als klant blij van wordt. Alle soorten trappen kunnen wij bekleden .

Wij komen bij u thuis kijken en. Wil je jouw trap renoveren en woon je in Groningen ? Barletta is het adres voor goedkope vloeren, vloerbedekking en raambekleding in Groningen. Ruime assortiment in de grootste showroom van Noord-Nederland ! Op zoek naar traprenovatie of trapbekleding in Groningen ? Of wil je een compleet nieuwe trap ? Neem gauw contact op en vergelijk vrijblijvend offertes. Laat de trap in uw woning heel voordelig stofferen of bekleden door gratis tot offertes te vergelijken van trap renovatie bedrijven uit Groningen !

Een traploper aanbrengen op een rechte trap is redelijk eenvoudig zelf te doen, met wat tips en begeleiding van onze kant is dit voor een handig persoon een leuke uitdaging. Vraag informatie stoffering Groningen. Gordijnen en raamdecoratie maat gemeten, en maat gemaakt. Tapijt Gratis Gelegd ( trappen meerprijs). Bij u thuis of bij het Service-punt Haren.


Ook mogelijk in de avonduren. Vakmanschap van de bovenste trede. Trap gestoffeerd vanaf € per tree.


AMBACHTELIJK GELEGDDUURZAME, SLIJTVASTE OPLOSSINGVAKKUNDIGE AFWERKINGOf u nu een dichte of open trap heeft, de trap recht is of een draai heeft. Laminaat leggen in Groningen Geplaatst door lhendersonnz. Wij zijn heel blij met het werk van 1Totaal. Marcel heeft voor ons een nieuwe laminaatvloer geleg van hoge kwaliteit. Hij was ook op tij professioneel en netjes.


Vloerbedekking trap en overloop in Farmsum Geplaatst door Danijela. Al tijden ligt onze trap er nogal haveloos bij. Toen we hier kwamen wonen, lag er tapijt op maar de mensen die hier voor ons woonden, hadden honden en dat zag je (en dat rook je, vooral.). We hebben dat tapijt er snel afgesloopt, met de gedachte: dat gaan we dat snel laten stofferen.


Wij renoveren uw houten, betonnen of stenen trap vaak binnen dag, zonder hak- of breekwerk.

Naast het renoveren van trappen bieden wij een uitgebreid aanbod aan RVS trapleuningen , balustrades en LED-verlichting. We zijn gevestigd in Zuidlaren, dit ligt in Drenthe tussen Groningen en Assen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u tot wel passende offertes zult ontvangen van traprenovatie bedrijven in Groningen. Uw traptreden zullen er stralender uit zien dan ooit te voren.


Er kan tapijt gebruikt worden om de traptreden te stofferen maar laminaat, eikenhouten treden en kunststof kunnen ook gebruikt worden om. Trap Bekleden Nu €1- Per Trede Trap stofferen met luxe tapijt of een industriële trappen look creëren? Noord Holland – Zuid Holland – Rotterdam - Flevoland – Almere – Lelystad – Friesland – Groningen – Gelderland – Overijssel – Utrecht – Brabant – Limburg - Ook in Amsterdam – Purmerend – Alkmaar - Obdam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts