maandag 29 augustus 2016

Drempelhulp

Drempelhulp webshop voor drempelhulp systemen. Een toegankelijke en veilige woning met de drempelhulpen van drempelhulp. Kijk snel in onze webshop naar de drempelhulpen en drempelplaten.


Met de stevige aluminium drempelhulpen uit onze webshop is dit probleem snel opgelost! Een drempelhulp koopt u gemakkelijk en veilig online in onze webshop.

In de webshop vindt u meerdere modellen drempelhulpen. De modellen verschillen qua hoogtes en lengtes. De hoogtes varieren van tot cm. Een dorpel of drempel is lastig voor wie slecht ter been is. Zeker met scootmobiel , rollator of krukken.


Dan is een drempelhulp of oprijplaat een uitkomst. Dit kan een probleem zijn als u moeite heeft met lopen of als u gebruik maakt van een rollator.

Deze platen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Dankzij een drempelhulp ontstaat er een soepele overgang van de vloer . Altijd deskundig advies, snel thuis bezorgd en boven de €5- zijn verzendkosten Gratis! Met deze drempelhulp kunt u een de meeste hoogtes overwinnen, standaard tot cm.


De overige maatvoeringen zijn op aanvraag verkrijgbaar via onze webshop. Wilt u uw woning, bedrijfspan slaapkamer, badkamer weer gemakkelijk toegankelijk maken, dan kunnen deze drempelhulpen uitkomst bieden. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De rubber drempelhulp is verkrijgbaar in de kleur zwart of grijs. Wij zorgen er voor dat u gemakkelijk met een drempelhulp uw woning in en uit komt.


En dat u zich binnen uw woning gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Wij bieden vele oplossingen en maten. Grootste keuze in diverse maten en soorten drempelhulpen. Kies voor een veilige en snelle oplossing.


Bijvoorbeeld drempelhulpen voor bij scooters, karretjes, rolstoelen en rollators. Twijfelt u over een bepaalde drempelhulp ?

Dan kunt u de pagina opslaan bij uw favorieten en de drempelhulp later . De SecuCare drempelhulp is een modulair systeem vervaardigd van duurzaam kunststof en voor recyclebaar. Het bestaat uit verschillende onderdelen die in eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden. Samen vormen ze een drempelhulp die in alle situaties past, zowel binnenshuis als buiteshuis, geïntegreerde anti . Vind drempelhulp op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts