donderdag 25 augustus 2016

Telescopische uitschuifladder

Koop of Verkoop telescopische ladder op Marktplaats. Duurzame alumunium constructie. Veiligheids pinnen bij elke trede. Maximaal gewicht: 1kg. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Nieuwe ladder, nooit gebruikt. Makkelijk op te bergen of … € 900. Overweegt u om een telescopische ladder te kopen? Onze uitschuifladders zijn goed te gebruiken om problemen rondom het huis op te lossen, vooral in moeilijk bereikbare gebieden. De producten vallen in een . Een telescoopladders voor elke klus in en rondom het huis.


Berg de ladder makkelijk op. Deze handige professionele telescoopladder is stevig en stabiel ontworpen en vervaardigd van zwaar aluminium.

De telescopische uitschuifladder neemt dus weinig plek in de camper, caravan of kampeerbus. Bent u opzoek naar een ladder ? Wij hebben voor iedereen een ladder. We leveren Home en Intensive kwaliteit. Bekijk meteen ons hele assortiment.


De uitgeschoven lengte is 3cm. In deze video laten wij een kleine greep uit ons telescopische ladder assortiment zien. De ladder is Lichtgewicht en ruimtebesparend op te bergen. De maximale werkhoogte bedraagt 4m.


Deze telescopische ladder is door de gemakkelijk in te stellen hoogte geschikt om de werkhoogte te variëren. Bezorg- en ophaalservice beschikbaar. Voor gebruik alcohol, medicijnen of middelen die het reactievermogen kunnen beïnvloeden. Zorg dat tijdens transport de Multi- ladder is ingeklapt en zorg ervoor dat de Multi- ladder goed.


Deze ladder kan ook uitgeklapt als vrij- staande ladder gebruikt worden! Uitschuifladder telescopische uitschuifladder van het merk Huismerk - Van Cranenbroek is beschikbaar bij Van Cranenbroek voor de prijs van €29. Ladder met stabilisator .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts