donderdag 18 augustus 2016

Dibond platen kopen

Daarnaast is Dibond te koop in Butlerfinish, dit houdt in dat het een mooie aluminium look heeft. Levering binnen de uur. Dibond is de referentie wanneer men spreekt over aluminium sandwichplaten , een zeer licht paneel dat grotendeels voor dezelfde toepassingen als Trespa ingezet kan worden.


De plaat heeft aan beide zijde een aluminium laag met een kern van kunststof genaamd polyetheen. Voor-en achterzijde zijn gekleurd met .

Opzoek naar kunststof platen , maar u weet niet precies wat? Wij hebben een gigantisch groot assortiment aan kunststof platen in diverse soorten uitvoeringen, afmetingen, toepassingen, diktes etc. Wij garanderen een A- kwaliteit tegen een scherpe prijs.


Wij bieden kunststof platen voor . Koop of Verkoop dibond op Marktplaats. Voor dibond platen zijn er diverse toepassingen mogelijk. Ze kunnen worden gebruikt voor uithangborden, winkelinrichting, verkooppuntdisplays of scheidingswanden.

Onze Dibond en Dilite zijn Aluminium composietplaten met PE kern. De combinatie kunststof en aluminium platen zorgen voor voor een veel lichter gewicht dan massieve aluminium platen. Dibond is een lichtgewicht alumium sandwichplaat voor binnen- en buitentoepassingen.


De plaat is stijf, vlak en zeer geschikt voor lak-, zeefdruk en digitaal printen. Dibond wordt veel in de reclamesector gebruikt als beelddrager, maar het wordt ook toegepast in displays, wandpanelen, presentatiemiddelen en standbouw. Dibond , ook wel Alupanel genoem is een composietmateriaal dat bestaat uit een lichte polyethyleenplaat , tussen twee dunne aluminium platen. Het aluminium is wit overgelakt met polyester. De panelen zijn vormvast, UV- bestendig en bestand tegen vocht.


Dibond panelen zijn ook uiterst geschikt voor (permanente) . U bent bij ons aan het goede adres! Neem dan nu contact met ons op en profiteer van hoge kortingen! Dibond schilderijen zijn hoogwaardige kunstdrukken en fotoreproducties die wij direct op een mm sterke aluminiumplaat drukken. Deze vorm van kunstdruk stamt oorspronkelijk uit de fotografie en plaatst door zijn werking het beeld op de voorgrond.


Slagvast, stootvast en licht van gewicht. Kunststof platen nu bij HORNBACH kopen ! Weten jullie enkele adressen waar ik die dibond platen kan kopen ?

Liefst zo dicht mogelijk bij Limburg Alvast bedankt. Bacardi Cuba Libre zoals ze in horeca worden opgehangen afmetingen: 180cm op 130cm was zelf werkzaam bij Bacardi en dit was een plaat. Bedrukt Dibond plaatmateriaal wordt vooral gebruikt voor reclameborden. Het materiaal is sterk en hierdoor ideaal voor bijvoorbeeld naamborden bij de ingang van je bedrijf, waarschuwingsborden of gewoon voor informatie, zoals huisregels. Kortom, voor alles wat niet zo snel gewijzigd hoeft te worden.


Ideaal om deze platen op te hangen zonder hierin te hoeven boren. De Dibond hanger is leverbaar in onderstaande maatvoeringen. Advies: Voor het aanbrengen van de dibond hanger dient u de oppervlakte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts