maandag 29 augustus 2016

Traprenovatie zuidlaren

Specialist in traprenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van dichte en open trappen. Vraag een gratis offerte aan. Traprenovatie Zuidlaren , Zuidlaren.


Showroom is op afspraak geopend!

Deze kunnen we leveren met materialen zoals: vinyl, PVC, eikenhout en laminaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor een goede indruk verwelkomen we u graag in onze showroom. Onze traprenovatie specialist uit Zuidlaren kan ook persoonlijk bij u langskomen met alle voorbeelden. Zij renoveren je houten, betonnen of stenen trap vaak binnen dag, zonder enige hak- of breekwerk.


Naast het renoveren van trappen bieden zij een uitgebreid aanbod aan RVS trapleuningen, . Plaats je klus gratis op Kluswebsite en vergelijk eenvoudig offertes van echte vakmensen. In Zuidlaren op zoek naar een nieuwe trap?

Of wil je je trap laten bekleden of renoveren? Neem contact met ons op voor vrijblijvende offertes. Het restylen van bestaande trappen houdt in dat ze worden bekleed met harde overzettreden van laminaat, hout of vinyl. We zijn specialistisch omdat ons bedrijf een ruime keuze biedt in materialen en kleuren en werkt . Wilt u uw trap renoveren in de regio Zuidlaren ? En bent u opzoek naar een trapspecialist? Dan bent u hier aan het juiste adres.


Op deze website leest u alle noodzakelijke informatie over een traprenovatie. Bovendien kunt u in een keer trapspecialisten uit uw regio vergelijken. Klik hier, vul het formulier zo goed mogelijk . Bent u in het bezit van een trap die kraakt en piept en er behoorlijk versleten uitziet? En dat voor een aantrekkelijke prijs”, zegt eigenaar Derrick Runhart (38).


We leveren en monteren o. RVS leuningen en balustraden. Wat wij doen: Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van bestaande trappen. We zijn dealer van diverse merken overzettreden en Arké trapsystemen.

Ons werkgebied is Drenthe, Groningen en Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts