vrijdag 19 augustus 2016

Kunsttand prijs

Nieuw stralend hollywood gebit met procera tandkronen. Partena Ziekenfonds betaalt tot wel van de prijs van een tandprothese terug ! Tegenwoordig zie je haast het verschil niet meer tussen een kunsttand en een natuurlijke tand. Indien je verschillende opties hebt, zal waarschijnlijk het comfort en de prijs van de tandprothese je uiteindelijke beslissing bepalen.


Hoe meer tanden (of kiezen) moeten worden vervangen, en dus uit hoe meer elementen de frameprothese bestaat, des te hoger is de prijs. Een andere mogelijkheid is de missende tand of kies te vervangen door een implantaat.

Een implantaat is een kunstwortel van titanium. Titanium is een lichaamsvriendelijk materiaal waar bot heel dicht tegenaan kan groeien. Op het implantaat wordt een kunstkies of een kunsttand (kroon) geplaatst. In het tandtechnisch labo wordt elke kunsttand (kroon) handmatig gemaakt.


Het voordeel hiervan is . Ook de gebitsboog kan aangepast worden, zodat uw tanden mooi op een rij komen te staan. Na enkele weken plaatst de tandarts alle definitieve kronen. Resultaat: een prachtig, natuurlijk ogend en witter gebit en een stralende glimlach.

Een etsbrug is een eigen of kunsttand die met vleugeltjes wordt vastgelijmd aan de buurtanden. Deze fraaie voorziening is relatief goedkoop en eenvoudig te maken. Maar de kwetsbaarheid van deze constructie maakt dat deze voorziening moet worden gezien als een semipermanente oplossing.


In de volgende gevallen . Kronen en bruggen: Snel en betaalbaar herstel van gebitsfunctie en verbetering uiterlijk. Bij een brug plaats ik een kunsttand of kunstkies (een dummy) tussen twee pijlers. Pijlers zijn de afgeslepen tanden of . De kosten van een kunstgebit verschilt per patiënt en de berekening is erg ondoorzichtig, wat onder ander hangt van uw verzekering. Als er een tand mist kan het gat door middel van een brug gevuld worden. De missende tand kan worden vervangen door een kunsttand van porselein.


De kunsttand wordt bevestigd aan deze twee kronen zodat deze vast . Goedenavon Afgelopen jaar (mei) heb ik na veel pijn op advies van de tandarts mijn voortand laten trekken. Achteraf bleek de (gebroken) wortel compleet weggegeten door de ontsteking die er al lange tijd inzat, en niet door mijn vorige tandarts was opgemerkt. Nu heb ik een plaatje met een kunsttand. Gat rechter snijtand boven, hoe cosmetisch op te.


De prijs varieert naargelang het materiaal waaruit de kroon is gemaakt. Bij het implanteren wordt een “kunstmatige wortel” in de kaak geplaatst, waar later een kunsttand of kies op geschroefd kan worden. Een adhesiefbrug bestaat uit een metalen .

Bij een kroon gebruiken we een bestaande wortel en tand als basis. We doen dit natuurlijk niet bij elke kies of tand die verloren gaat. Wanneer plaatsen we een kroon?


Meestal is uw gebit, als u tegen tien uur brengt, tegen de middag weer klaar. In noodgevallen kan het na overleg zelfs soms sneller. Vind de beste selectie kunsttand prijs fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kunsttand prijs voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Doordat een kroon op maat gemaakt wordt ziet het er natuurlijk uit en past het mooi bij de rest van je gebit. Een kroon kan van verschillende materialen worden gemaakt. Dit zijn onze natuurlijke tanden en kiezen.


Als de tandarts u een kroon of een brug adviseert, dan gaat het over een tandprothese. Een kunstmatige kroon wordt vaak gebruikt als er onvoldoende mogelijkheden meer zijn om een vulling te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts