vrijdag 19 augustus 2016

Janssens orient carpets holland

De grootste voorraad handgeknoopte tapijten van Nederland. Patchwork tapijten in topkwaliteit. Statutair gevestigd te: Tilburg. Lanschot Bankiers Tilburg.


Openingstijden showroom . Beëdigd Taxateur - Manufacturing - Import - Export - Groothandel Perzische en Oosterse Tapijten.

Opgericht door de heer A. Het walhalla voor elke wederverkoper van handgeknoopte en handgemaakte vloerkledem en tapijten met een magnifieke prijs-kwaliteitverhouding. Een impressie van het productieproces van handgeknoopte tapijten. Janssens Oriënt Carpets Holland is steeds op zoek naar nieuwe partners.


Rubriek Groothandel in meubels. Bedrijven die u kunnen interesseren. JANSSENS ORIËNT CARPETS HOLLAND B. De meest volledige site met ruim 66.

Tilburg is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, laten produceren en verhandelen van handgeknoopte, handgemaakte en geweven vloerkleden en tapijten. In onze sfeervolle showroom van ca. In de city-map plattegronden vind u 991. Gebruik city-map in uw voordeel! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Zevenheuvelenweg te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair, woningtextiel, vloerbedekking en verlichting. Perzische en oosterse tapijtwinkels in Nederland Een lijst met alle mij bekende zaken, verbeteringen zijn van harte welkom. Waardering, zie onderstaand. Deze zaken heb ik één of . Perzische tapijten, Carpetgallery , winkelfoto klik op het fototoestel om een foto van de winkel te zien;. De heer Jan Janssens, al ruim jaar geïnteresseerd in de mooie en exclusieve zaken die in de wereld te koop zijn, had de droom deze unieke artikelen bij elkaar te . Wij werken in de regio Tilburg u vind on aan de Zevenheuvelenweg 2. Bezoek ons en wij staan u te woord en verhelpen uw problemen.


Ook kunt u contact opnemen via . Country: Netherlands (NL). Wij hebben onze servers vervangen door een cloudoplossing en hoeven geen tapeback-ups meer te maken. Onze bedrijfsvoering is minder kwetsbaar, bestanden zijn overal toegankelijk en door glasvezel kan iedereen nu gemakkelijk en snel werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts