woensdag 24 augustus 2016

White wash olie vloer

Vloerolie Krijt is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. HG vloerolie white wash (product 61) is een voedende olie voor houten vloeren en is speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. De unieke eigenschap van dit product accentueert de orig.


Bestellen Bestellen Bestellen. Herhaal het schuren en whitewashen vervolgens net zo vaak tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Informeer bij jouw KlusWijs winkel wat voor jouw vloer. Wij houden van een houten vloer met een lichte uitstraling, we zijn alleen bang dat je er alles op ziet. Vrienden van ons lieten hun vloer in de white wash olie zetten en binnen een halfjaar was er al slijtage te zien”. Uit ervaring begrijp ik je probleem.


Wit afgewerkte houten vloeren zijn sneller besmettelijk . De Rambo vloerolie white wash transparant 7liter is geschikt voor met wasolie behandelde vloeren. Eiken houten vloeren kun je uitstekend kleuren met kleurolie. De olie is geschikt voor vloeren , vloerdelen en .

Doorschijnende white wash vloer. Je kunt je vloer een metamorfose geven. Door een kleine hoeveelheid white wash toe te voegen aan de olie behoudt het eiken hout voor een groot deel zijn onbehandelde uitstraling. Hierbij is het wit-pigment zo laag gehouden, dat het witte effect minimaal is.


Om de olie aan te brengen op de vloer kun je een kwast of een verfroller gebruiken. Breng voldoende olie op je kwast aan en begin dan in de lengterichting met het verven van je vloer. Zorg ervoor dat je de olie goed uitstrijkt en probeer ook zo snel mogelijk te verven.


Is eenmaal de gehele vloer geverfd met white wash olie. Dat boenen doe je nadat de vloer van oude lagen als lak en olie is ontdaan en helemaal glad is geschuurd. Als deze klus is geklaard laat de vloerdelen dan minimaal 48uur met rust. Dit geeft het mooiste eindresultaat.


Als de planken nog niet gelegd zijn ga je dat nu doen. Voor het afwerken van de vloer. Een jaar geleden hebben wij een white wash vloer laten leggen door een bedrijf. Een paar weken later pikte hij nog met als gevolg dat hij zwart in ging lopen.


Whitewash Houten vloeren.

Het bedrijf heeft meerdere malen de vloer gereinigd en weer in de onderhoudsolie. Nederland: gratis verzending vanaf euro. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Leave your comment Cancel Reply.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts