donderdag 18 augustus 2016

Magneetband

Een magneetband is een opslagmedium voor gegevens in de vorm van een band van kunststof waarop een dunne laag magnetiseerbaar materiaal is aangebracht, waarvan de magnetische deeltjes met een magneet (de schrijfkop) in een bepaalde richting gemagnetiseerd kunnen worden. Door een wisselende polariteit . Rol magneetband met aan de ene zijde een magnetisch veld en aan de andere zijde een zelfklevende lijmlaag. De magneetband is op maat te knippen.


Zelfklevend magneetband is ideaal om niet-magnetische voorwerpen zoals kunststof of aluminium aan metalen oppervlakken te bevestigen. De zelfklevende strips hechten ook aan hechten ook aan elkaar, zodat twee niet-magnetische .

Hoe gebruikt men magneetband en magneetfolie het beste en waarop dient hierbij te worden gelet? Daarnaast vindt u in ons sortiment ook magneetvensters en magneetetiketten (c-profielen) en tevens zelklevend magneetband en zelfklevende magneetfolie. Zo wordt organiseren en op orde houden een kinderspel.


Bezitten een grotere trekkracht dan standaard magneetband. Bestaande bandrasters zijn vaak voorzien van schroefgaten van de wandbevestiging en van doorvoer gaten van elektra. Na verwijderen wand blijven er beschadigingen achter welke u kunt wegwerken met een . Met de Screenlite magneetband 5m kunt u eenvoudig en snel een losse hor voor uw venster bevestigen.


Dankzij de magneetsluiting is het mogelijk om op ieder moment uw horraam weg te nemen, zodat u bijvoorbeeld de ramen kunt wassen.

Vanwege de sterkte van de magneetsluiting is deze oplossing uitsluitend . Het laat geen plakresten achter en het beschadigt de ondergrond niet. Magneetband zelfklevend zwart, mm, m nu bij HORNBACH online kopen! Je bent voor bevestiging niet plaatsgebonden zolang de ondergrond maar van ijzer is.


U kunt uw whiteboard of planbord gebruiken in combinatie met magneetband. Met name de strokenplanners zijn planborden die ideaal inzetbaar zijn met dit type magnetisch accessoire. In onderstaand overzicht vindt u ons assortiment magneetband. Bestelnummer : Selecteer kleur.


Maak presentatiemateriaal snel en eenvoudig magnetisch. Maakt het noteren van projecten, vakanties e. Lengte kan naar eigen wens worden bijgeknipt. Verwijder de schutlaag en bevestig het op papier, karton of kleine . Wit magneetband waarop u kunt schrijven of etiketten op kunt plakken.


Leverbaar op rollen van meter lengte en enkele afmetingen op rollen van meter. Standaard leverbaar in wit, andere kleuren zijn ook verkrijgbaar ( prijs op aanvraag). We hebben ook zelfklevend magneetband : een zelfklevende . De goedkoopste cartridges voor JOUW printer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts