donderdag 25 augustus 2016

Eikenhout badkamer

Er zijn volop mogelijkheden zijn om hout toe te passen in een vochtige ruimte. Natuurlijk zijn er spelregels voor het gebruik van hout , vooral als het een onbehandelde uitstraling dient te hebben, maar ook opgewassen moet zijn tegen een levendig gezin of een slordige huisgenoot. Hout staat garant voor warmte en gezelligheid. Het is niet alleen een vaste waarde in woonkamers en salons, ook in badkamers wordt hout veel gebruikt.


Niet verwonderlijk, want het is een natuurlijk materiaal met een bijzondere look.

Als je hout in je badkamer wilt gebruiken, moet je met een aantal zaken rekening houden . Elk eiken badkamermeubel uit onze Lavello LIV collectie is in een gewenste maatvoering en waskommen leverbaar. Zo wordt het helemaal jouw badmeubel. Eiken badkamermeubel op maat. Bent u op zoek naar een eiken badkamermeubel op maat? Dan bent u bij ons aan het juist adres.


Tot op de millimeter nauwkeurig kunnen wij de meest mooie eiken badkamermeubels op maat maken.

Of u nu een eiken badkamermeubel op maat wenst met laden, kastjes of alleen met . Men kiest steeds vaker voor natuursteen in de badkamer , maar ook houten badkamermeubelen zijn erg in trek. Waar moet je op letten bij het kiezen van een houten badkamermeubel of houten werkblad (badkamerplank) in de badkamer ? Tips voor onderhou behandeling en omgeving. Hout in de badkamer kan op voorwaarde dat je rekening houdt met enkele regels.


Belgian Woodforum geeft tekst en uitleg. Voor mijn nieuwe badkamer wil ik van (goed) eikenhout een wastafelmeubel maken. Het is een soort zwevende brede plank (hxbxd=10x100x50) met daarop twee. Een badkamermeubel in hout straalt warmte en authenticiteit uit.


De natuurlijke materialen geven je badkamer een rustig en gezellig gevoel. In dit artikel krijg je inspiratie en tips voor een houten badkamermeubel. Houten badkamermeubels zijn te verkrijgen in . Badkamermeubel eikenhout. Dit badkamermeubel eikenhout van RestyleXL is volledig op maat te maken.


Het model en de maatvoering kan aangepast worden.

Het badkamermeubel is te vinden in onze webshop. Wilt u dit badmeubel geheel op maat gemaakt hebben? Of wilt u een ander badkamermeubel van hout laten . Meubelen vervaardigd uit eik staan garant voor degelijkheid en kwaliteit. Staande of zwevende uitvoeringen, modern of eerder klassiek, witgetinte of verweerde eik ,… Laat u inspireren door de verschillende designs, kleuren en combinaties. Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons assortiment.


Dit prachtige wastafelblad is een ware eye catcher voor in de badkamer. Voor deze uitvoering hebben wij gekozen voor een robuust ontwerp waar de noesten nog duidelijk zichtbaar zijn. Voor de vormgeving is er gekozen voor een massief blad waar een uitsparing in is gemaakt.


Deze sparing is nodig om het blad lichter te . Onze massieve badkamermeubelen of badmeubels zijn verkrijgbaar in houtkleuren. Kies een kleur die past bij jouw badkamer inrichting. Koop of Verkoop eiken op Marktplaats. Het klinkt misschien een beetje spannen maar het kan absoluut: hout in de badkamer.


Lees de blog om te ontdekken hoe jij je badkamer kan voorzien van hout ! Ben je op zoek naar natuurlijke badkamermeubels om je badkamer rustgevend en stijlvol in te richten? Dan zijn de eiken badkamermeubels van Sanijura wat je zoekt! Ze zijn namelijk gemaakt van massief eikenhout en hebben een verfijnd design!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts