vrijdag 19 augustus 2016

Verhuur steigermateriaal

Opgebouwd uit geprefabriceerde onderdelen, onderscheiden rolsteigers zich van gevel- of metselsteigers door hun vrijstaande gebruik en mobiliteit. Wilt u zich als ZZP´er of. Hoeken zijn voorzien van kramplaten. Verhuur van bouw- en steigermaterieel.


Van goedgekeurde eenvoudige ladders tot gestationeerd steigermateriaal. Wil u een van onze producten huren?

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Roskam is een professionele partner bij de bouw van een gevelsteiger. Tegen een concurrerende prijs dragen wij zorg voor de transport, montage en demontage van het door u gewenste steigermateriaal. Opbouwinstructie aluminium rolsteiger klik hier …. Aanbouw voor aan een rolsteiger om makkelijk en veilig aan een dakkapel te kunnen werken.


De gevelklem wordt gebruikt om metsellagen in te klemmen. Aluminium rolsteiger, mtr, € 20 € 50 € 2080. Wij helpen u graag verder.

Van verkoop tot verhuur , van montage tot keuring. En door onze jarenlange ervaring zeker ook voor kundig advies! Op deze website kunt u ons assortiment bekijken, en ook gelijk bestellen.


Indien u een afspraak wilt maken voor een keuring of montage kunt dit ook via de website doorgeven. Directe oplossing voor uw klimproblemen. Naast de verhuur van steigers, kun u bij ons ook hoogwerkers in diverse soorten huren. Steiger huren Roosendaal? We verhuren zowel vrachtauto hoogwerkers als ruw terrein hoogwerkers, maar bijvoorbeeld ook de verreiker “Manitou”.


Klim- en steigermateriaal. Voor het reserveren van een van de producten kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Bent u op zoek naar professioneel aluminium steigermateriaal en u wilt niet kopen maar huren? Voor huur van steiger- en bouwmaterieel kunt voor een offerte of verdere informatie contact opnemen via ons telefoonnummer of mailadres.


Schragen 60cm 80cm 135cm. Hieronder een selectie van het steiger- en bouwmaterieel. Er staan artikelen op uw verhuurlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts