maandag 22 augustus 2016

Meubelmaker steigerhout

Zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Houten meubels op maat gemaakt. Uw meubels van steigerhout en eikenhout geheel naar wens gemaakt door patjemeubel.


De leverancier voor al uw steigerhouten meubelen op maat! Gelegen in het hart van Frieslan net buiten het dorpje Weidum en gevestigd in een voormalige kaasfabriek die nu bruist van de timmeractiviteiten.

Wij maken meubels van steigerhout. Tafels, banken, kasten, loungesets en tuinmeubelen. Steigerhouten meubels voor ieder interieur en terras. Geen aanbetaling vereist. Op onze website hebben wij een vrij breed assortiment aan meubelen.


Bekijk onze website voor meer info! Naast ons uitgebreide assortiment steigerhouten tuinmeubelen, kunt u bij ons ook terecht voor unieke meubelen van steigerhout voor binnenshuis. Zo vindt u in onze webshop bijvoorbeeld uitéénlopende modellen steigerhouten tv kasten.

U kunt direct online de juiste maat en afwerking van het tv meubel aanklikken, . Alle meubel bouwpakketten zijn van steigerhout. Zoekt u een leuk tuinmeubel of meubels voor binnen? Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubelen is maatwerk vakmanschap met jr garantie.


Unieke steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Kom kijken in onze showroom! Vind steigerhout meubelen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bij Thuins bestel je eenvoudig je houten meubels op maat. Onze collectie bestaan uit Douglas houten tuinmeubels, steigerhouten tuinmeubels en interieur en eiken op maat gemaakt tafels en salontafels. In combinatie met stalen poten of een frame van staal een prachtig industrieel karakter, of juist met witte houten poten. FJB Meubels is úw ambachtelijke meubelmakerij met een groot assortiment in steigerhout , vintage-industrieel en eiken meubelen, neem eens een kijkje op onze website en laat u inspireren. Bij ons is bijna geen enkel meubel hetzelfde.


Oldambt Meubelen voor al uw meubelen op maat! Vraag ons vrijblijvende naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts