vrijdag 19 augustus 2016

Eternit nokstuk

Geadviseerd wordt deze ook voor ronddekken te gebruiken. G- nokstuk profielgebonden á. Doe inspiratie op met onze referentieprojecten of bekijk ons uitgebreid productgamma. Golfplaten in tal van lengtes, met jaar garantie.


Toepasbaar op daken met verschillende hellingsgraad. Kijk hier voor meer details en voorbeelden.

Bouwbestel heeft in het online assortiment golfplaten van het merk Ecolor. De Ecolor golfplaten zijn bij ons tegen redelijke prijs verkrijgbaar in donkergrijs. Behalve de Ecolor golfplaten vindt u in ons aanbod ook alle benodigde hulpstukken om uw dak volledig af te werken en lekvrij te maken. Dus ook voor nokstukken , . Toepassen als afsluiting van de nok bij lessenaarsdaken. Voor een complete nok zijn beide nodig.


De Alterna lei is een vezelcementlei met een gladde oppervlakte, rechte boorden en een matte coating. Ze bestaat met rechte hoeken of afgeschuinde hoeken.

Leverbaar in verschillende kleuren. Voor meer info bellen, mail wordt niet op gereageerd. De geprofileerde Ecolor golfplaten zijn samengesteld uit portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Verder zijn de platen voorzien van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten. Deze dekkingsmethode, die steeds . Boards, Rockpanel, multiplex binnen toepassing, hout plaatmateriaal, dakplaten, nokstuk.


V- nokstuk niet-profielgebonden. De horizontale overlap dient te worden afgedicht met kitsnoer dat zo dicht mogelijk aan de rand van het nokstuk wordt aangebracht. Werkende breedte bij toepassing van: ECOLOR: . K- nokstuk profielgebonden á. Alle bouwmaterialen aan huis geleverd.


Hoe plaats je de dakbedekking voor tuinhuis in Ardex golfplaten? Beschikbaarheid: In voorraad. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Noord Europees Kwaliteit C18.


Stalen spanten kolom, vlgs. De online bouwshop voor iedere klusser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts