woensdag 24 augustus 2016

Nico kool glas

NK Schilders en glasservice is al meer dan jaar een begrip in Noord- Nederland als het gaat om vakkundig schilderwerk en glasservice. We zijn een betrouwbare partner voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het uitvoeren van schilderwerk en beglazingen in nieuwbouw, onderhoud en renovatie is ons . Etalageruit, geisoleerd en gelaagd van 4kilogram plaatsen.


Werkwijze: ruit loshalen en tegen auto laten rusten, dan zuiginstallatie aan binnenzijde ruit plaatsen i. Vorige pagina – Homepagina.

Glaswerken publiek urinaal paviljoen, Reitemakersrijge Groningen. Gebogen gelaagd floatglas 88. Erwin Olaf op folie aangebracht. Projectenoverzicht: Glasservice.


Osloweg 1te Groningen en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen. Gebleken is dat de vermelding van de in verslag genoemde aandeelhouders niet geheel juist is. De aandelen van de vennootschap worden per faillissementsdatum. In het contract staat dat bij een verhuizing het contract overgenomen kan wor.


Nico is de nestor van ons team.

Als voormalig eigenaar van diverse afbouwbedrijven heeft hij. Nico Kool Univeste Nico Kool Intake en realisatiebeoordeling. Uniglas , Glansgarant ( Uniplan) en . Basisgegevens Kamer van Koophandel. De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende twee mededelingen openbaar gepubliceerd over . Beheersmaatschappij, waaronder werkmaatschappijen vielen, eveneens allen werkzaam in de afbouwwereld in Noord Nederlan te weten NK Schilders, NK glas , Doevendans (tijdelijk) en . Producten, schadeherstel en preventie. De AF- Erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.


Met een Uniplan Noord abonnement heeft u jaar lang . Service Glasherstel Overgelder. De financiering kwam rond dankzij de VvE Energiebespaarlening. VvE op de VvE Energiebespaarlening.


Men was erg gelukkig met de lage rente en de lange periode van aflossing”, zegt Univeste-directeur Nico Kool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts