dinsdag 23 juni 2015

Zonwering winkel

Kies uit diverse soorten zonwering : buitenzonwering, rolluiken, binnenzonwering en terrasoverkappingen. Wij leveren direct aan u als consument. Bespaar kosten door de producten zelf te monteren.


Binnen werkdagen thuisbezorgd met tot jaar garantie. Wij houden ons bezig met de verkoop, montage en service van zonwering , kozijnen en andere gevelvullende elementen. Hiermee bieden we aan onze particuliere en projectmatige opdrachtgevers bescherming, comfort en behaaglijkheid met als gevolg een optimaal binnenklimaat in elke gewenste ruimte.

Al bijna jaar uw specialist voor zonwering , terrasoverkappingen en kozijnen. Laat u inspireren en verleiden in onze ruime showroom. Bezoek nu de website of kom langs bij één van onze vestigingen. Komt er op zonnige dagen veel warmte en licht door de ramen van uw winkel ? Dan daalt de productiviteit van uw personeel. Ook uw klanten ondervinden wellicht hinder van de warmte.


Zonwering = troef voor uw klanten. En de energievretende airco moet dan harder koelen.

Naast de zon buitenshuis houden zijn er ook belangrijke zaken als gebruiksgemak en beschermende en isolerende eigenschappen, kwaliteit en prijs. Bij Buerman in Antwerpen en Sint Niklaas hebben wij . U vindt ons aan de rand van het winkelcentrum aan de noordkant van Drachten met gratis ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein direct achter onze winkel. Welke raamdecoratie u ook zoekt voor uw interieur: wij hebben altijd het beste voor u in huis. Het grootste en beste zonweringsbedrijf in Gouda. Bezoek onze nieuwe veel grotere showroom aan de Bodegraafsestraatweg te Gouda.


Gratis parkeren voor de deur! Inspiratie, advies en altijd de scherpste prijs van uw zonwering specialist. Showrooms in Zoetermeer, Gouda, IJsselstein en Berkel en Rodenrijs.


Ten slotte moeten de prijzen de laagste in. Zoekt U in Den Haag kwalitatieve zonwering voor uw serre? Een effectieve maar betaalbare oplossing ? In onze winkel bij Den Haag krijgt U hier het juiste advies over. Bel ons daarom voor advies of kom naar onze winkel in Den Haag.


Waarom zonwering in Den Haag van Fred van Rijn? Lameko is voor Leidschendam en de randgemeenten de specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering met een gezellige showroom aan de Damlaan 70. Met grondige kennis over alle producten kunnen wij u voorzien van deskundig advies en kunnen we maatwerk leveren.

Kom eens in onze showroom om onze kwaliteit van dicht bij te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts