maandag 29 juni 2015

Ruitertjes voor hangmappen

Zo kunt u hangmappen vinden in vele verschillende kleuren zoals blauw, geel, wit en zwart. U kunt dan eenvoudig een systeem in uw papierhandel creëren en deze ook goed bijhouden. Bij een bestelling van € 4(excl.


BTW) of hoger, dan worden uw producten helemaal gratis geleverd. Uiteraard krijgt u bij Viking ook . Levering binnen uur met acceptgiro.

De goedkoopste cartridges voor JOUW printer! De Esselte etikethouders met papieren ruiterstroken vormen een ideale toevoeging op het pendaflex . Het archiveren van documenten met behulp van deze mappen is heel eenvoudig, omdat u het. Het beste assortiment Ruiters en ruiterstroken vind je op Bruna. Vandaag voor 22: bestel morgen in huis!


Aan deze ruiters kunt u uw Verticflex Ultimate hangmappen ophangen. Daarna zitten ze vastgeklemd. De ruiters zijn transparant, zodat de tekst nog steeds leesbaar is.

U kunt de ruiters ook een titel geven, zodat het een soort tabblad wordt voor . De hangmappen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Atlanta ruiterstroken op A4-formaat. Eenvoudig en netjes met printer te bedrukken voor een duidelijke indicatie.


Gratis verzending vanaf €- Snel in huis. Ruiterstroken bestelt u eenvoudig en snel op Stumpel. Hangmappenframe voor A4- hangmappen voor ruitertjes voor lerarentafel PAVOY. In de bovenste la van de tweede kast hingen nog meer mappen en eindelijk vond ik de map met het ruitertje EIDOLON PRODUCTIONS.


Ik haalde die eruit, legde hem op de kast en ging snel door de overige hangmappen , want uit ervaring wist ik dat onderzoeken soms in elkaar overlopen. Ik stuitte op een ruitertje met . Stukken moeten aan de voorkant worden ingestoken. Per stuks € inclusief ruitertjes. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Vind hangmappen archiefkast op Marktplaats.


Nu nog 6stuks) gaan per stuks. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts