donderdag 25 juni 2015

Hor voor het raam

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen. De inzethorren zijn gemaakt van hoogstaand materiaal. Daarbij is er een ruime keuze in vorm en kleur en van eenvoudig tot geavanceerd.


Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor.

Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder schroeven en dan nog steeds het raam bedienen. De oplossing voor draai kiep ramen , geen last meer van muggen en ongedierte. Bestel direct een inzethor op onze webshop!


Een raamhor is de manier om frisse lucht in huis te krijgen en insecten buiten te houden. De raamhorren zijn op verschillende manieren te monteren. Zoals met een rolsysteem, hiermee kun je de raamhor eenvoudig omhoog en omlaag bewegen.


Of met klittenband en een magnetische strip. Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen.

De hor is hierdoor ook weer . Hor raam , horrengaas, vliegenhor en rolhor raam. Koop een hor voor raam of horren op maat bij GAMMA. Wil je zelf een hor maken voor je ramen of deuren? GAMMA heeft horprofiel, magneetsluiting, schopplaat en inrolpees. Maar zoemende, stekende of bijtende insecten wil je natuurlijk niet binnen hebben.


Raamhorren zorgen ervoor dat geen beestje ongewenst binnenvliegt. Lekker de ramen en deuren open zetten bij warm weer. Of je lastigvallen in de keuken. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur.


Ongeacht de maten van je kozijnen of het type deuren of ramen. Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam, . Zelf meten en monteren, of installatie door een lokale expert. Een Unilux hor gaat jaren mee. Juist daarom geven we jaar garantie.


Alle producten zijn maatwerk, maar toch . Wilt u raamhorren op maat samenstellen?

Ook dat kan bij ons veilig en snel online. U kunt kiezen uit verschillende types raamhorren: de rolhorren basic en comfort, de inzethor standaard of met plissé en de voorzethor. Of het nu gaat om een draai-kiepraam, een openslaand raam , uitzetraam of dakraam, er is keuze uit verschillende typen horsystemen: rolhorren , inzethorren of vaste raamhorren. Alles is mogelijk zoals op maat gemaakte horren verkrijgbaar . Maak eenvoudig uw keuze voor een hor.


Vrijwel iedere raam - en deursituatie is geschikt voor het plaatsen van een hor. Maak uw keuze voor een raam of een deur. De keuzeheulp biedt op basis van uw wensen de meest geschikte horren voor uw situatie. Dus een hor die de vliegen buiten laat. Zie onderstaande tekening.


Een kleine rol- hor kan je niet gebruiken, omdat de ramen aan de gallerij-kant met een inbraakveilige . Het gaat om het raam eronder. Onze raamhorren zijn uniek op het gebied van bevestiging, afwerking, flexibiliteit, dikte (mm), lage prijs, en de mogelijkheid om de hor te gebruiken in combinatie met alle raam uitzetijzers (uitzetters). Wij leveren ook naar België en in overleg ook naar andere landen binnen Europa. Vind raamhorren op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts