dinsdag 23 juni 2015

Brandwerende documentenkluis

Brandwerende documentenkluizen. Bij documentenkluizen wordt rekening gehouden met de kritieke temperatuur voor papieren documenten van 177°C. Een documentenkluis wordt specifiek getest op hoe lang de kluis de binnentemperatuur onder het kritieke punt kan houden. Op basis hiervan wordt het certifcaat . Masterlock brandwerende documentenkluis ,.

Ideaal voor het beschermen van kostbaarheden, documenten en digitale objecten tegen brand en water. In de kluis moet de binnentemperatuur onder het kritische punt van 177°C blijven. Dit is de temperatuur waarbij papier gaat beschadigen. De documentenkluizen zijn in vele . De kluis is minuten brandbeschermend tot 843°C. Grote voorraad en snelle levering.


De keuze van een documentenkluis hangt voornamelijk af van uw wensen en eisen.

Er zijn echter ook aan aantal criteria die het makkelijker maken om de juiste kluis te kiezen. Zo is het van belang om te kiezen tussen een brandwerende kluis of een brand- en inbraakwerende kluis. Daarnaast is het belangrijk om de totale . Als u documenten veilig tegen inbraak en brand wilt opbergen, is een brandwerende documentenkluis waarschijnlijk datgene dat u zoekt. Bij de aanschaf van een brandwerende documentenkluis heeft u ruime keuze in merken, prijzen en afmetingen.


Zo kunt u een kleinere kluis kopen voorzien van handige legborden voor . Regelwerk achter gepantserd deurblad met slotpennen, verzonken sluitmechanisme en re- locker systeem, sabotage is zinloos. Voor zowel grote als kleine archieven heeft Kantoorartikelen. Bezoek onze webshop voor een oplossing op maat! Lees snel wat andere mensen van het product vinden!


Voor brandwerende kluizen worden de normen aangehouden van 3 of 1minuten. Deze tijden geven het moment aan wanneer de kritische temperatuur bereikt . Salvus Torino documentenkluis. Sterkte indicatie inbraak: europees gecertificeerd door ecb.


De kluizen zijn opgebouwd uit dubbelwandig plaatstaal.

De wanden zijn gevuld met brandwerend beton. De deur is opgebouwd uit o. Tevens zijn de kluizen voorzien van roterende massief stalen deurschoten in combinatie met een vierzijdig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts