dinsdag 30 juni 2015

Pleister muur

Door pleisterwerk wordt soms ook zand gedaan. Dicht gaten en scheuren in de muur met een vulmiddel. Reinig de muur , zodat die mooi en zuiver is.


Normaal gezien kan je binnenmuurstenen rechtstreeks bepleisteren, omdat ze voldoende poreus zijn om een goede hechting van het pleister te garanderen. Verpesten scheurtjes, schroefgaten of een beschadigde hoek je muren ? Met dit stappenplan lap je pleisterwerk snel en eenvoudig op.

Meerdere lagen mogelijk door elke voorgaande laag met een stuckam horizontaal op te ruwen. Bepleister en herstel de muren van je huis als een professional dankzij ons stappenplan. Vraag online gratis offertes aan, vergelijk regionale stukadoors en kies snel de beste deal. Wat doet u bijvoorbeeld als u het . Wilt u binnen uw muur pleisteren ? Voor dit karwei zijn bijna alle stucsoorten geschikt.


Toch zijn er per kamer in uw huis een aantal pleistersoorten speciaal geschikt. Een beschadigde muur kan je zelf aanpakken. Wij gingen aan het werk en tonen je alle mogelijkheden.

Je kan je muur herstellen, bepleisteren of renoveren met afwerkplamuur. Maar je kan ook volledig opnieuw starten met je afwerking. Kies je dan voor pleisteren of gipsplaten? Bij het bepleisteren van de muur breng je slechts enkele millimeters pleister aan. Nadat je de pleister hebt aangemaakt kun je het op de muur smeren.


Als je gebruik maakt van stucgeleiders, dan kun je het beste de muur tussen twee geleiders . In mijn pleisterwerk zie je hoe een beschadigde muur opnieuw bezet wordt. Daarnaast is de stucadoor in het bezit van het juiste materiaal dat nodig is voor het netjes pleisteren van uw wand of plafond. Zonder deze materialen is het onmogelijk om uw muur met . Bevochtig de muur en schuur de gips door met een schuurbord.


Wacht totdat de gips mat is opgedroogd. Het pleisterwerk is droog. Voor echt glad pleisterwerk maak je de muur nogmaals vochtig en daarna weer glad met spackmes of pleisterspaan.


Let op: Niet nogmaals schuren. Kunnen we dat daar plaatselijk opnieuw bijpleisteren, maar dan op de verf? Pleister glad met een spackmes of pleisterspaan.


Sierpleister aanbrengen begint met het verwijderen van resten behang en loslatende verfbladders. Ontvet de muur zonodig en maak gaten en scheuren dicht.

Behandel een korrelige of poederige ondergrond eerst met KARWEI fixeermiddel. Behandel roet- of vochtplekken voor met KARWEI isoleermiddel. Structuurverf kopen bij HORNBACH. Wanneer je eens iets ander wil dan een strakke witte muur is het een idee voor structuurverf te gaan.


Met structuurverf krijg je een mooi reliëf op je muur. Is je muur als niet helemaal glad? Ook dan is structuurverf een goede oplossing. Werk de muur bij en verf de muur over met . Primers en toeslagstoffen (6). Grondlagen en toeslagstoffen voor een betere hechting en werking van pleisters en cementeringen.


Beschermen van gevels tegen vocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts