vrijdag 26 juni 2015

Nero assoluto

Nero Assoluto is een granietsoort uit Zuid-Afrika. Het is zowel voorts- en zuurbestendig. Door de donkere kleur is dit materiaal perfect toepasbaar in een strakke stijl. Ontdek het uitgebreid aanbod terrastegels in natuursteen: graniet, basalt, marmer,.


Deze prachtige granietsoort is niet zoals alle andere. Deze bijna volledig zwarte graniet is zeer populair voor zowel moderne als landelijke keukens.

Zijn gebrand geborstelde oppervlakte geeft deze steen een mooi gevarieerd uiterlijk. Vuil en vet hebben dankzij deze . The perfume opens with floral accords of orchi warmed in the heart by black vanilla, supported by a strong woody notes of ebony in the base. Diverse maten voor scherpe prijzen op voorraad! Informeer naar de huidige voorraad.


De vensterbanken zijn voorzien van facetranden en alle zichtzijden zijn gepolijst wat zorgt voor een glanzend oppervlak. Wij leveren deze Zwarte Graniet als maatwerk en standaard product. Een veel gebruikte afwerking is gepolijst maar het . Hij heeft en zwarte kleur met een kleine spikkeling.

Bij een satino afwerking vervaagt de spikkeling en bij de verzoete afwerking krijg je een matte steen. Een stijlvolle donkere ( zwarte) graniet en tevens de meest populaire granietsoort voor toepassingen . Het gesteente heeft een fijne structuur en kenmerkt zich door het gespikkelde oppervlak met donkergrijze en zwarte vlekken. Doordat de opname van vloeistoffen vrijwel kan worden uitgesloten en het werkblad . Ga naar onze online stock! Graniet is een stollingsgesteente dat is ontstaan doordat magma aan de onderkant van de aardkorst stolt. Dit gebeurt onder zeer contante druk waardoor graniet altijd een zeer homogene structuur heeft.


Het staat ook wel bekend als spikkelstructuur. Blocks and slabs vary in appearance and dimension. As this is natural stone, all pictures are a rough guide. Next Product Previous Product.


Granite sample 300mm x 20mm x 300mm Nero assoluto. Polishe Vintage, Rigato.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts