dinsdag 16 juni 2015

Tuinbank beton hout

Meer ideeën over Zitplaatsen inde tuin, Beton hout en Hekwerk. Falco introduceert een nieuwe betonnen parkbank. Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte materialen hout , staal en beton verwerkt in deze modern uitgevoerde betonnen bank.


De FalcoAzura bank is tot in de details goed afgewerkt. De combinatie van het grijze beton met gecoat staal en met hout zorgt voor een . Parkbanken opgebouwd uit een metalen frame, houten zitting en leuning.

Met als bankvoeten zware betonelementen. Een zeer fraai en modern vormgegeven parkbank , die zowel in een uitvoering met rugleuning als in een uitvoering zonder rugleuning leverbaar is. Straatmeubilair uit de Italiaanse keuken. Betonnen tuinbank antraciet.


Tuinbank beton en geschaafd hardhout. Voor elke stijl is een leuk bankje voor in de tuin of op het balkon. Kies voor een romantisch gietijzeren bankje of een stoere robuuste houten bank.


Grote of kleine tuinbanken maken een fijn zitje en brengen gezelligheid.

Plaats er vooral een tafeltje bij voor je . Wij leveren betonnen tuinbanken in diverse maten. De betonnen tuinbanken zijn een stijlvolle toevoeging voor in uw tuin, en hebben ten opzichte van een houten tuinbank geen onderhoud. Stoer, massief, design of klassiek: bekijk onze collectie tuinbanken. Ruime keuze hardstenen, granieten, rvs, betonnen en houten tuinbanken.


Bestel direct online of kom kijken in de showtuin in Gassel (bij Nijmegen). De houten tuinbanken van KARWEI maken jouw tuin compleet. Unieke designs in alle soorten en maten. Deze blokken van 100x600x4moet je met betonlijm aan elkaar verlijmen. De hoeveelheid blokken die je nodig hebt hangt van de lengte van de bank af.


Bij het bestellen van de blokken kan de groothandel vaak wel een inschatting maken hoeveel blokken je nodig hebt. Ook qua hout en natuurstenen is de hoeveelheid . Tuinmeubelen in geïmpregneerd vurenhout, en duurzaam hardhout. Even bijkomen in de zon op een tuinbank , heerlijk! MATERIALEN EN BEHANDELING Poten: - glad beton.


Bekijk hier alle tuinbanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts