donderdag 25 juni 2015

Hornbach zaagservice

De meeste klanten wisten zelf ook niet eens dat je mm kwijt bent per zaagsnede. Hornbach aldaar conform mijn exacte aangele. Tevens zegt de leeftijd niks of hij meer fouten maakt dan een andere die ouder is.


Je dacht dat mensen die dat wel weten, hout laten zagen in een bouwmarkt? Bij de Gamma doen ze alleen plaatwerk :S rest mag je daar .

Wanneer je bij een KARWEI bouwmarkt plaatmateriaal koopt, dan zagen wij het transportklaar voor je. Je vindt de zaagservice van BAUHAUS in de bouwmaterialen drive-in. Hier vind je alle bouwmaterialen voor jouw klus of verbouwing, reparatie of isolatie.


Je kunt hier met je auto of bestelbus binnenrijden, waarna je het op maat gezaagde hout meteen kunt inladen en meenemen. Onze medewerkers helpen je graag. Ga naar de winkel en laat je hout op maat zagen! Wij staan graag voor je klaar en helpen je met elke klus.


Verhuurservice Heb je gereedschap of machines nodig die je slechts een enkele keer gebruikt?

GAMMA-bouwmarkt aangegeven met een bor in de meeste gevallen direct naast de servicebalie. In verband met je veiligheid is de zaagruimte alleen toegankelijk voor bouwmarktpersoneel. Wil je gebruik maken van de zaagservice ? Met een druk op de bel waarschuw je één van onze medewerkers . Stel dat er nog een prijskaartje op staat van een vorige aktie . Het nadeel van plaatmateriaal is dat deze verkocht worden als gigantische platen hout die nooit in je auto passen. Geen probleem bij alle bouwmarkten aangezien ze een zaagservice hebben. Naast de bel stond de tekst “hier . De zaagservice was deze avond niet bemand maar gelukkig was er een bel.


Laat je houten platen op maat laten zagen en ga daarna direct aan de gang met je project. HORNBACH heeft voor jou allerlei services in de vestiging. Neem een proefmonster mee naar huis en kijk of de verf wel bij je . U kunt dit bij ons aanvragen.


Qua afwerking kan men voor deze plaat beter kiezen voor een dekkende . Zoals een computergestuurd verfmeng- systeem, zaagservice , machineverhuur, demonstraties en ruime financieringsmogelijkheden. En niet te vergeten de belangrijkste service van allemaal: een persoonlijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts