dinsdag 16 juni 2015

Vloerisolatie laminaat

Isolatie van laminaat gebeurt door middel van het toepassen van een goed isolerende ondervloer. Een isolerende ondervloer bij laminaat en parket voorkomt geluidsoverlast en vochtdoorslag, vermijdt uitvlakken van de vloer en verbetert de isolatie. In veel huizen wordt er tegenwoordig voor gekozen om gebruik te maken van laminaat.


Een ondervloer is medebepalend voor de levensduur van jouw vloer en het plezier dat je er van hebt. Legt je een “zwevende” vloer, zoals een laminaat - of parketvloer, dan moet je altijd eerst een ondervloer leggen.

Let bij het kiezen van een ondervloer altijd op vier punten: vochtdichthei egaliserend vermogen, . Ga je een vloer leggen, zorg dan dat je eerst de juiste ondervloer legt. Hiermee behoudt je de kwaliteit van de vloer. Ondervloeren vind je bij Praxis.


Bij het plaatsen van laminaat is een egale ondervloer belangrijk. Leer meer over de ondergrond en ondervloer bij laminaat. Laminaat ondervloer = kurk?

Ook vilten ondertapijt voor vloerbedekking en thermosound voor vloerverwarming! Allebei de ondervloeren zowel voor de beton vloer als voor de houten vloer hebben een isolerende werking. Alleen de ene ondervloer is specifiek gericht op de vochtwerendheid en de andere op het egaliseren van je basis vloer. Veel mensen denken dat de ondervloer gerelateerd is aan het soort parket of laminaat dat men koopt, terwijl de ondervloer juist gerelateerd is aan de ondergrond die men heeft liggen in het huis.


Dit kan bijvoorbeeld hout of beton zijn. Hebt u parket of laminaat voor in uw appartement . Je vloer isoleren is geen zware klus. De correcte plaatsing van het juiste type ondervloer is het halve werk. Wij tonen je hoe het moet! Kosten vloerisolatie laminaat.


Als je een laminaatvloer hebt, en je wilt deze isoleren, dan heb je een aantal mogelijkheden. Het belangrijkste is dat je de laminaatvloer beschermd van optrekkend vocht. Vaak worden laminaatvloeren al gelegd met een isolerende ondervloer. Op de website van Leen Bakker vind je verschillende ondervloeren. Bekijk nu het aannbod en kies een ondervloer voor jouw vloer!


De functie van een ondervloer kan verschillend zijn.

Zorgen voor dampdichthei geluiddemping in de ruimte zelf, geluiddemping naar de onderburen, hoogte besparing, uitvlakking , . Niks belangrijkers dan een goede ondervloer voor tapijt, laminaat , vinyl. Dit is de basis van een goede vloer. Naar keuze kan boven op de zwevende dekvloer vloerbedekking, parket of laminaat worden gelegd. Vloerisolatie in de vorm van een zwevende dekvloer. Als je laminaat gaat leggen kun je kiezen uit laminaat ondervloeren of laminaat folie.


Dus geschikt voor een ruimte waar nogal snel een mogelijkheid tot vocht op de vloer bestaat. Klaar om een nieuwe laminaatvloer te plaatsen? Heb je al gedacht aan geluidsdemping en egalisatie van de ondergrond? Ga doordacht en duurzaam te werk en start met een degelijke basis voor je laminaatvloer ! Deze bepaalt in grote mate .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts