vrijdag 19 juni 2015

Woonbeton

Van de zeer natuurlijk ogende grijstint tot hele opvallende kleuren. Het product past dan ook zeer goed bij moderne en sfeervolle interieuren. In dat geval zal er een extra . Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.


Met pigment is een woonbetonvloer in alle kleuren te leggen.

Het beton is naadloos en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Rivev adviseert u graag over een nieuwe woonbeton vloer in uw woning of bedrijfspand. Dit type vloer wordt aangebracht in cementgebonden vorm, . Hoogwaardig woonbeton en extreem duurzaam.


Senso Titan is zelfs elastisch, zodat het niet scheurt! Met woonbeton heeft u een bijzondere, stijlvolle en duurzame vloer in uw woning of bedrijfspand. Een uniek soort woonbeton.


Onze woonbeton vloeren en wanden zijn allemaal uniek van karakter, maar hebben gemeenschappelijke deler, het is een sterke afwerking met een robuuste en unieke uitstraling.

Bestel eenvoudig online materialen en gereedschappen via Epoxywinkel. U krijgt er ook een handig stappenplan bij. Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren dan is woonbeton een goede keuze.


Wij houden altijd rekening met uw wensen. Bezoek onze website voor meer informatie. Beleef de kracht en het gemak van een woonbeton vloer van SENSO. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes.


Net als Beton-Cire is Beton Floor verkrijgbaar in ruim 1verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woonbeton betonvloer die in uw woning past. Ziet u ook door de beton bomen het bos niet meer ! Bijna alle woonbeton op een rijtje. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een vloer in een woning, maar ook in een winkel of kantoor zal deze vloer een fantastische uitstraling hebben. De woonbeton is een mineralen gietvloer die de look van een oude betonvloer uitstraalt.


Design Betonvloer is een echte . Dit kan in mat of zijdeglans.

Deze vloer is 1 vloeistofdicht omdat deze 2x word afgelakt. Daardoor is de vloer gemakkelijk in . Het wordt niet gegoten, maar met de hand aangebracht (en soms lagen). Concraft XS is een betonvloer vervaardigd van een speciaal voor Concraft ontwikkeld betonmengsel om in zeer dunne laagdiktes te kunnen storten. Dit betonmengsel wordt op locatie gemengd en met de hand gestort boven op uw bestaande dekvloer. Woonbeton wordt ook wel microcement of leefbeton genoemd.


Voordat wij de betonvloer storten kunt u eventueel . Onze naadloze betonvloeren zorgen voor een strakke en trendy uitstraling en zijn geschikt voor zowel de badkamer en huiskamer als kantoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts