donderdag 25 juni 2015

Mos aan de muur

Stel direct uw persoonlijk mos -schilderij of moswand samen in de door u gewenste afmeting, kleur, en afwerking met direct de juiste prijs. Een verticale tuin tegen je muur zonder onderhoud. De wandtegels “ MossTile” zijn van Italiaanse tegelmaker Benetti Stone bestaat uit natuurlijk mos op een brandwerende tegel. Ze komen in verschillende kleuren (het mos wel te verstaan) dus je kunt ze zelf combineren tot je tevreden bent.


Groene wanden zijn vernieuwen duurzaam en mooi.

Een groene moswand of mos muur is de mooiste in zijn soort. Mossen zijn er altijd en overal. In ons ecosysteem zijn ze onmisbaar als zuurstofproducent, isolatiemateriaal en erosie stopper. Een DIY moswand maken in huis! Moswens uw partner voor een 1 natuurlijk onderhoudsvrij interieur met Moswanden, Mosschilderijen en Akoestische Mospanelen!


Vraag een gratis offerte aan! Veel planten in je woning en een ware Urban Jungle creëren, is een echte trend. Benieuwd hoe je op een leuke manier een volledige muur met mos kunt bedekken?

Wij geven je enkele leuke voorbeelden en tips. Ook op uw klanten heeft een groene muur een rustgevend effect. Mosmuur specialiseert zich in unieke creaties uitgevoerd met mossen of indoor nature.


Naarmate mensen milieuvriendelijker en milieubewuster worden, is de trend van levende en natuurlijke graffiti uitgegroeid tot een ware hit voor graffiti artiesten. Deze levende graffiti wordt ook wel eco-graffiti of groene graffiti genoemd. In plaats van verf, wordt er hierbij gebruik gemaakt van mos ! We maken prachtige, duurzame mosobjecten voor onze klanten. Moss , uitvinder van de moswand.


Ik heb momenteel wat last van galm in mijn woonkamer en was op zoek naar manieren om dit te verminderen. Een leuk idee lijkt mij om een moswand aan te brengen op een muur in mijn woonkamer. Ik kan wel bedrijven vinden die panelen met mos aanbieden maar deze vragen meer geld dan ik bereid . Bijna oneindige mogelijkheden: mobiele moswanden, mos schilderijen, bekleden van muren ( evt met een logo, motieven of lianen), plafonds of kolommen. Bent u nieuwsgierig geworden?


Mos wanden geeft invulling aan een duurzaam, . Hoe maak je een mosschilderij. Gemummificeerd mos is echt mos waarbij het vocht in het mos is vervangen door een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof.

Met een moswand kunt u op eenvoudige wijze een stukje natuur in huis halen. Door de lange levensduur van de . Een mosschilderij kan als groene blikvanger opgehangen worden aan de muur , of als levend kunstwerk dienst doen. De designs van natuurontwerpster Marieke Smets zijn ruim te gebruiken. U kunt zelf een volledige muur.


Tegenwoordig ontstaat er echter steeds meer keuze op het gebied van groen, en vooral voor de wat kleinere ruimten is er volop onderzoek en ontwikkeling bezig, waarbij ook rekening wordt gehouden met verticale oplossingen, oftewel groene muren. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een moswand. Mos en planten aan je wan het kan.


Ben je je wanddecoratie zat en wil je iets anders? Dan is dit wat je wil, denk ik. Wanddecoratie van mos en planten, in een witte lijst.


Je kan het in principe in elke ruimte ophangen en dat is dan weer wat anders dan een standaard schilderij of foto, . Je ziet ze regelmatig in hipster café en bedrijven die hun logo in mos op de muur hebben hangen. Een levende mosmuur is heel mooi maar wel wat bewerkelijk. Een stukje natuur aan de muur , wij maken de mooiste creaties van mossen en andere duurzame elementen in elk formaat.


Wil jij ook een mos schilderij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts