maandag 29 juni 2015

H07rn f betekenis

Deze hoogflexibele voedingskabel wordt met name gebruikt voor verplaatsbare apparatuur zoals generatoren, machines en motoren, zowel in de fabriek als op de bouwplaatsen. De neopreen buitenmantel biedt een hoge bescherming tegen slijtage, chemische stoffen en weersinvloeden. Opbouw: Aders : De geleider . PCP (polychloropreen) neopreen.


Vul hieronder je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en laatste nieuwtjes.

Schrijf in voor onze nieuwsbrief. Voor middelzware mechanische eisen, in droge of vochtige ruimten, in open lucht en op plaatsen met explosiegevaar. Voor industriële en andere gereedschappen. Voor aansluiting van mobiele toestellen op bouwplaatsen. Voor vaste installatie op pleisterkalk in bouwplaatsen.


Op de neopreenkabel staat de code H07RN - F. Achter deze codes is de diameter van de geleiders - de koperen stroomdraden of aders - in de kabel vermeld. De aanduiding achter de kabelcode is 3x1.

Evenals de RMrL is de RMcL uitermate flexibel. De RMcL heeft echter betere mechanische eigenschappen. Door de goede olie- en benzinebestendigheid van het chloropreen kan de RMcL ook onder zware omstandigheden worden toegepast. Zelfs in een chemische verontreinigde omgeving is de . De neopreen krachtstroom kabels van Titanex-type H07RN - F worden wereldwijd gebruikt door professionals. Uit eigen voorraad direct leverbaar tegen de laagste prijs!


Dit nieuwe type rubberkabel is. Aderisolatie en mantel van rubber. Mantelleiding VMVL H05VV- F wordt gebruikt voor het aansluiten van huishoudelijke apparaten in niet vochtige ruimtes, daar waar de omgevingstemperatuur voldoet aan normale waarden. Bij de rubberkabel werd het klassieke type H07RNF aangepast aan een groeiende vraag naar een meer polyvalent type kabel.


Elektro-snel kan de Mantelleiding VMVL H05VV- F leveren in de kleuren zwart en wit. Al onze Mantelleiding VMVL H05VV- F is te . Mechanical resistance to impacts. Operating temperature, range.


All drawings, designs, specifications, plans and particulars of . Geschikt voor krachtstroom.

Nieuwe kabel in diverse lengtes. Meter voor 4euro op=op eventuele. Nominale geleidersdoorsnede: vierkante millimeter. Buitendiameter circa: millimeter. Samenstelling geleider: Klasse = soepel.


Soepele kabel , geschikt voor het aansluiten . Zeer soepele kern voor vaste aanleg. Wat is het verschil tussen VOB en VVB-F? En voor wat staat de F? De versie met code H07RN is vaak wel verkrijgbaar maar te dik voor de kabel-invoeren van handmachines. Elektramat biedt je 16A en 32A krachtstroomkabels.


Een krachtstroomkabel kopen? Diverse lengtes en geschikt voor buitengebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts