dinsdag 16 juni 2015

Klein schuifdeurbeslag

Set bestaat uit: kogelgelagerde hangrollen, ondergeleider, bevestigingsmaterialen en montagevoorschrift. Inhoud verpakking: stuk. Geschikt voor deuren tot kg (mm plaatdikte).


Schuifdeurbeslag koop je eenvoudig online bij bol. Altijd de nieuwste modellen ▻ GYZS.

Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Ball-tik schuifdeurbeslag voor zware industriele deuren. Garnituur onderdelen voorverpakt voor Roll 25: deur, schuifgeleiders voor bovenrail, . Ivana Necosteel deurgreep T schuin. LED accu-bouwlamp Watt 3standen. Nieuw in ons assortiment!


Halogeen bouwlamp 4Watt. Er komen geen producten overeen met de selectie.

Modelwijzigingen voorbehouden. In vergelijking met een gewone draaideur bieden schuifdeuren tal van praktische oplossingen en ruimtelijke toepassingen aan. Zo hebben deze deuren geen draaihoek en geen beschadiging bij draaiing. Er heerst een gevoel van rust en ruimte . De stalen deurstoppers worden gemonteerd op de schuifrail en zorgen ervoor dat de deur op tijd stopt, zodat de hangers niet van de rail rijden.


Afstandhouders zorgen ervoor dat de rails netjes op dezelfde lengte van de muur blijven hangen en een kleine schuifdeur vloergeleider begeleidt de schuifdeur aan de onderkant. Kleine pakketten versturen we per post naar u toe. Belangrijk hierbij: wij rekenen u nooit transportkosten aan en zoeken steeds naar de snelste oplossing in België.


Voor zending naar Nederland leveren wij franco vanaf 3Euro excl. Voor kleinere zendingen brengen wij volgende kosten in rekening: - Per post: 7. Staal verzinkt U-rail, geschikt voor plafond- en wandbevestiging. In combinatie te gebruiken met hangrollen K1en K300. Stel mij direct een vraag. Henderson Klein Schadebo Ziehl.


Op deze pagina vindt u onder meer schuifdeurbeslag van aluminium, chroom, messing gelakt, nikkel mat, RVS geborsteld en zwart. Deurbel vierkant klein messing getrommeld getrommeld. Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts