woensdag 24 juni 2015

Ggu s06

Bloc Rolgordijn geschikt voor VELUX. Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen. Vervang je oud VELUX dakraam door een nieuwer model. Bereken online je gratis offerte! Het dakraam roteert 180° om de as voor het eenvoudig reinigen van de buitenruit.


Voorbereid op het plaatsen van VELUX raamdecoratie.

De bedieningsgreep doet oo. GGL, GGU , GPL GPU, GHL, GEL, en GDL dakramen. Maatcode van VELUX dakramen controleren. Vind velux ggu sop Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Makkelijk te installeren met slechts een schroevendraaier ! Scandinavisch ontwerp smalle aluminium . PVC velux in zeer goede staat.

GGU SVolledig compleet met gootstukken. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bij het dakraamrolgordijn is de stof ingesloten in. Lamellen van hout en aluminium, rolgordijnen, plissé en meer raamdecoratie in Goes bestelt u in onze online winkel. Ruime keuze uit topkwaliteit.


Sliding mechanism allows complete operational control. The fabric is hard wearing and . Manueel wentelend dakvenster met een houten kern omhuld met witte polyurethaan. Te plaatsen op een dak met een helling tussen 15° en 90° Wentelende. Estimate window size is 963mm X 930mm. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever.


Eerste werkdag : De opdrachtgever is flexibel . Nur noch Stück auf Lager - jetzt bestellen. Toevoegen aan winkelwagen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts