maandag 15 juni 2015

Houten raamscherm

Kleur, is paars achtig, kan overgeschilderd worden. Kijk ook eens naar mijn andere advertenties. Mooi en stevig witte raamscherm , gemaakt van prachtig houtsnijwerk.


Louvre deuren, louvre luiken, zonwering, vensterbank, decoratie raamscherm, hout, houten raamscherm. Deze pin is ontdekt door Chantal Kruispad.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. This Pin was discovered by Sandra Planting. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


DEZE RAAMSCHERMEN VAN NIEUW TUINHOUT KUNNEN ONBEHANDELD EN BEHANDELD BESTELD WORDEN. VOOR DE KLEUR VAN TRANSPARANTE BEITSEN VERWIJS IK U NAAR DE CATEGORIE HOUTEN WANDBORDEN. DAAR STAAN DE WANDBORDEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN.


Ze haalde diep adem en leunde naar voren, haar hoofd tegen het houten raamscherm.

In het donker kon ze niet zien waar de lucht eindigde en de aarde begon, behalve wat glinsterende lichtjes verderop. In de lage heuvels, aan de voet van het gebergte van Granada, prinses. Raamschermpjes - u zit goed bij Brand Houtdecoraties in Hardenberg. Houten raamscherm van pallethout ca. Hallo ik ben op zoek naar leveranciers van houten raam schermen ik ben een facebook shop gestart en zou dat graag in mijn assortiment opnemen wie kan mij helpen.


Vergelijkbare Onderwerpen. Reacties: Weergaves: Laatste bericht. De spiegel Noa is perfect als passpiegel of gewoon leuk en praktisch in de hal wanneer er visite binnenkomt.


Voorwerpen, Raamscherm , hout , gaas. Alle pitten werken nog en ook de oven werkt nog goed. Te koop: Accu stofzuiger . Ook weer een origineel raamscherm delig om uw plantjes te beschermen of gewoon als decoratie op de vensterbank. Een plekje op een brocant tafeltje misstaat ook zeker niet.


Als het vrij staat heeft het ongeveer x 40cm ruimte nodig. Woondecoratie nu bij HORNBACH kopen!

Voor raamscherm shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts