dinsdag 23 juni 2015

Tegel mat

Bestel uw matte wandtegels eenvoudig online bij TEGELinfo. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment. Wandtegels Profiker 30x60cm Gerectificeerd Mat Wit (Doosinhoud 44m²).


De wandtegel is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of badkamer. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook .

De wandtegel Ice mat wit is te combineren met allerlei soorten vloertegels in de gewenste kleur of maat. Kies de tegellijm en voegmortel welke geschikt is voor de ruimte waarin de. Serie Moderne grijze wandtegel gecombineerd met een stoer of strak design. Kan in combinatie met de bijpassende stroken. Geschikt voor binnen en buiten in intensief belopen ruimtes.


Kleuren Deze serie is verkrijgbaar in de kleur(en):. Montage Voor het verlijmen van de tegel kun je . Serie Mat witte wandtegel in bijzonder formaat. Combineer de wandtegel met een speels mozaiek en trendy vloertegel en geef je badkamer of of toilet een frisse nieuwe look.

Ook in een glanzende versie verkrijgbaar. Hier is een matte blanco wandtegel te zien met een afmeting van x 60cm. Blanco Mate (wit- mat ), x cm. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend.


De tegeltjes zijn niet maatvast. De serie Uni, mat of lichtglanzende helder witte tegels in verschillende formaten. Ingetogen glad of met een subtiel, maar sprankelende mozaïekstructuur. Mooi in zijn eenvou een fraaie blikvanger voor iedere wand.


Consumentenadviesprijs: € 5per m2. Ongekend matte tegels in keramische aardetinten, zwart, wit en neutraal grijs. Op elkaar afgestemde kleuren voor het ontwerpen van monochrome interieurs. Melrose Avenue – een bekend winkelcentrum in Los Angeles: hier vind je qua mode en interieurdesign alles was trend is of nog wordt.


Zo is ook het tegelconcept MELROSE bedoeld. Typerend is hun authentieke uitstraling, door de traditionele productiewijze. Eerst wordt het brons of metaal gegoten in zandmallen en nadien met de hand verder afgewerkt, een eeuwenoude techniek.


Hun ruwe vorm krijgen ze . Heeft u wel eens nagegaan hoeveel mensen bij u dagelijks over de vloer komen ? Met een inbouw vloermat in de inkom maakt u hier een einde aan.

In ons assortiment vindt u verschillende materialen vloermatten zoals . Serra 300X6Mat Wit Wandtegel. Aantal in verpakking: m². Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts