woensdag 17 juni 2015

Statuario marmer

Heel opvallend is de maatwerk spoelbak met doorlopend motief, de marmeren kastdeuren zelfs voor de vaatwas, de oversteek voor het zitgedeelte. Een bijzonder mooi ontwerp voor deze gerenoveerde . Geen andere afwerkingen gevonden. Door zijn helder witte basiskleur vergezeld met donker gekleurde aderen is deze marmersoort toepasbaar in alle stijlen.


Een exclusieve marmersoort met een ongelofelijk luxe en subtiele uitstraling. Een uitgebreid assortiment met meer dan 30 .

Meer info: Keramische tegels worden op . Wit marmer is wereldwijd de meest gebruikte marmer. Statuario Venato is schaars. Onze showroom en warehouse waar wij continue wit marmer platen, tegels en blokken hebben, kunt u een goed. Er zijn ontelbare prachtige marmersoorten, vanuit de hele wereld. Veel soorten zijn geschikt om platen van te verwerken als vensterbank of haardplateau.


NL Burgemeester van Stamplein 294. Alle afbeeldingen en teksten zijn intellectueel eigendom van marmer -keukenblad. Ga naar onze online stock!

Dit keer kiezen we voor een lichte marmersoort, in onze vorige blogs hebben we een grijze granietsoort, Zwart graniet met aders en een zwarte marmer met witte aders onder de loop genomen. Toepassingen voor marmer zijn er als bevloering, trappen, schouwen, maatwerk zowel in hedendaagse, strakke, moderne en klassieke interieurs. Het marmer wordt hier gewonnen in drie valleien met circa 2groeven en een jaarproduktie van miljoen ton.


Het meest gevraagde marmer is statuario (zuiver wit), bianco di . In Italië wordt statuario marmer ook wel het witte goud genoemd. We gebruikten onder meer producten van Eggersmann, de Duitse producent van topkeukens. De bestsellers uit de Superlarge showroom kunnen steeds uit voorraad worden geleverd. Voor minder gangbare materialen dient de klant twee tot drie weken . We werden rondgeleid door architect-verantwoordelijke Aude Nguyen. Je krijgt het gevoel dat het om echte marmer gaat.


Ariostea slaagt er duidelijk in de grillige marmertekening perfect weer te geven in zijn keramische tegels. De kleuren bevatten aderpatronen die door de gehele composiet plaat doorlopen. Amersfoort op de kaart is dé online stadskaart waarop locaties uit Amersfoort zijn gekoppeld aan alle cultuurhistorische informatie uit de stad.


Kairos presenteerd een licht chromatisch palet, zachtwit gecombineerd met lichte grijstinten. De natuurlijke aders combineren prachtig met zowel de meest klassieke ontwerpen als met meer innovatieve. Elegant en oplichtend voor iedere toepassing. Van zeer luxe naar een tikkeltje kitsch tot hotter dan hot: marmer wordt al decennia lang toegepast in het interieur in verschillende toepassingen. Denk aan kleine woonaccessoires en tafelbladen van salon- of bijzettafels maar zeker ook openhaarden en complete keukens en badkamers.


Augustus werden er honderden slaven tewerkgesteld in de groeven.

In de Middeleeuwen gaven eerst de romaanse bouwwerken in Pisa en Lucca de marmerproductie een stimulans, spoedig gevolgd door Florence. In de 16e eeuw kwam Michelangelo hier zelf blokken van zijn geliefde statuario (wit marmer ) uitzoeken. Prachtige Marmeren , natuursteen en granieten vloertegels.


Grote partijen in overleg. Marmer , natuursteen, graniet en leisteen. Natuursteen Belliard_65_r.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts