dinsdag 30 juni 2015

Geschaafd grenen planken

Inlands grenen met noesten x 1mm. Bestelbaar via de webshop. Als basis voor een vloer waarvan de afgewerkte grenen planken ook een mooie vloer kan opleveren. Geïmpregneerd grenenhout is ook goed bruikbaar voor in de tuin zoals een houten tuinhuis of een schutting. GAMMA heeft een grote collectie geschaafd grenenhout.


Hier kunt u mooie dingen van maken.

Op zoek naar planken en balken? Bekijk hier ons online aanbod. Vurenhout geschaafd 12x1mm 270cm. Naar het vergelijk Vergelijken.


De grenen planken worden bij ons meestal geschaafd met haakse zijden. Het gaat hier om super strak geschaafde planken en ze zijn voor het schaven droogkamer gedroogd. Heeft u specifieke wensen? Kijk voor meer hout op onze website.


Hier vindt u ook onze openingstijden.

Geschaafde grenen planken x 1cm. Maak je boodschappenlijstje (en ga naar de dealer). Snel en goedkoop aan huis geleverd. THERMOWOOD GRENEN PLANK GESCHAAFD 20X118MM. Grenen geschaafde plank x 1x 1cm.


Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Deze plank is ideaal geschikt als schuttingplank of te gebruiken om een poort mee te maken. Planken zijn groen geïmpregneerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Houtsoort: naaldhout, grenen. Zaagvlakken behandelen met End Seal. Wij hebben zowel SLS glad geschaafde vuren balken met ronde hoekjes als recht balkhout.


Onder bouwhout vindt u ook geschaafd vuren hout in de vorm van rabatdelen, kraaldelen en formaat steigerplanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts