donderdag 18 juni 2015

Beton zand met grind

Voor het zelf draaien van beton. De mengverhouding is circa scheppen zandgrind mix en schep cement. Het voordeel van dit artikel is dat je gemakkelijk beton kunt maken.


Het scheppen van grind is lastig daarom is een . Deze cementsoorten kunnen ook met elkaar worden gemengd. Leidingwater is het best geschikt als aanmaakwater.

Samenstelling betonspecie. Het is belangrijk dat het zand vrij is van vervuilingen en dat zo weinig mogelijk fijn materiaal (ondermaat) in het zand zit. Betonzand wordt gebruikt voor de productie van o. Het zand wordt samen met betongrind en cement bereid tot betonmortel. Als aanmaakwater wordt leidingwater gebruikt.


Zelf beton maken is niet moeilijk. Lees het blog en ga zelf aan de slag met het maken van beton met grind , zand en cement. Mix eerst alle zand en grind totdat alles goed gemixt is.

Voeg vervolgens het cement toe en laat de mixer draaien tot een mooie even kleur ontstaat. Voeg voorzichtig water toe totdat het mengsel eruit ziet als hele dikke erwtensoep. Als het mengsel teveel water bevat, voeg dan extra cement, zand en grind toe in de juiste. Meestal Rijnzand of betonzand genoemd.


Zowel het zand als het grind kan los of in big bags geleverd worden. Afhalen kan ook op ons terrein in Akkrum. Betonmortel kunnen wij ook kant- en klaar aanleveren met de betonmixer uit eigen centrale in elke . Tevens kunt u zakken van 25kg kopen.


Lees hier meer over de verhoudingen van zand , cement, grind - Lees hier meer over zelf beton maken . Grindzand is een mengsel van betonzand en grind 4-16. Dit vermeng je met deel water. Betonspecie is het vloeibare mengsel van cement, zand , grind en water. Cementmix maakt uw beton 1 waterdicht.


Lees meer over de juiste mengverhouding. Mengverhouding 1-2-beton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts