woensdag 17 juni 2015

Schuifdeur inloopkast

Heb je maar beperkt ruimte, maar wil je die inloopkast wel kunnen afsluiten? Kies dan een karakteristieke schuifdeur. Schuifdeuren voor je inloopkast zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen.


Op zoek naar schuifdeuren ? Vind hier uw schuifdeuren voor uw interieur, kledingkast, inloopkast of als kamer scheidingswand.

Hoogglans Acryl schuifdeuren. Kastinterieurs, veel mogelijk en SUPER voordelig! Inloopkasten , voordelig en gemaak op maat.


De uitstraling van uw inloopkast hangt dan uiteraard ook af van de uitvoering van de schuifdeuren. Er zijn verschillende soorten schuifdeuren waaruit u kunt kiezen en met elkaar kunt combineren. Uniek bij Kastenstudio Maatmeubel: kastinterieurs in dezelfde kleur als uw schuifdeuren.


De kastinterieurs van uw inloopkast. Door een deel van uw (slaap-)kamer af te scheiden met schuifdeuren , wordt een aparte ruimte gecreëer waarin u een chique kastinterieur kunt .

VOORBEELDEN INLOOPKASTEN. Dan zijn de Raffito kasten echt iets voor u! Raffito heeft mooie stijlvolle kasten die exact op maat voor u worden vervaardigd. Ontdek ons unieke assortiment op onze website!


Schuifkasten bestaan in grote lijnen uit segmenten: Schuifdeuren en een interieur. Op maat gemaakte schuifdeurkasten zijn meer ruimtebesparend dan gewone standaard kasten, omdat deze geheel kamerhoog worden gemaakt en men daarnaast geen ruimte verliest door open draaiende deuren. De schuifdeur -en inloopkasten van Braas kunnen naar wens worden voorzien van diverse accessoires.


Dit geld voor zowel de uitvoering van de deuren als ook voor de interieurindeling van uw kast. U zult echter versteld staan van de ruimte en luxe die deze inloopkast biedt. Indien u een ruimte van ca.


U heeft in dat geval ook slechts schuifdeur nodig, zodat een inloopkast in dat . Een inloopkast , wie wil dat niet? Te koop originele en in zeer goede staat verkerende storemax schuifdeur inclusief geleide rolletjes. De schuifdeuren van ons StoreMax Basic systeem zijn uitermate geschikt voor plaatsing in een.


Niet alleen de verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld de keuze tussen schuifdeuren of draaideuren, maar onze specialisten helpen u graag mee. Zo kan er gebruik gemaakt worden van .

Rimadesio specialist voor high-end italiaanse design deuren, inloopkasten en wandmeubels Particulier en zakelijke projecten. Uw interieurwensen vertaald naar een maatwerk meubelstuk. Dat is de specialiteit van Wilmar Maatwerk in Almere.


Ook ontwerpen we inloopkasten op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts