woensdag 17 juni 2015

Prijs logo

Hoe duidelijker je bent over wat je verwacht van jouw logo , hoe goedkoper het zal zijn. Beginnende ontwerpers zullen voor het vervaardigen hiervan tussen de 35en euro per uur vragen. Designbureaus vragen voor een logo vaak een “fixed fee” (vaste prijs ). Vaste prijs afgesproken voor het ontwerp van een logo , briefpapier, envelop en visitekaartje.


Wat ik altijd doe is het hele traject tot het aanleveren van een CD met druk klare bestanden. In dit geval heb ik ook de offerte voor hem aangevraagd.

Ik werk altijd met vaste drukker. Maaike Scherpenzeel rekent een vaste prijs voor het gehele traject. Ik weet dat de vraag al vaker is gestel maar ik vraag me af wat een normale prijs is voor een logo.


Ik bedoel dus niet voor een startend bedrijfje gemaakt door een student die wat ervaring wil opdoen. Ik bedoel een logo voor een zorginstelling, gemaakt door een professioneel bureau met veel ervaring. Bekijk op deze pagina de prijzen van ons logo ontwerp, huisstijl ontwerp en webdesign.


Alles voor een eerlijke prijs en met een persoonlijke aanpak. Wat kost een professioneel logo ?

Vraag vrijblijvend de prijs op en kom meer te weten over hoe een logo tot stand komt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep. Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren. Om de prijs hoef je het echt . Uw eerste logo voorstellen klaar binnen de werkdagen!


Vergelijk de logo ontwerpen prijs via offerte-aanvraag. Bespaar op het laten maken van een logo bij onze logo ontwerpers. De kosten van een een Logo ontwerp hangen af van de complexiteit die u wenst.


Bij een complexe Logo ontwerp met veel uitdagingen qua vormgeving en het aantal uitingen. Ook kan dan een standaard geschoolde grafisch ontwerper misschien niet meer voldoen en heeft uw ontwerper waarschijnlijk ook kennis van . Moonworks blijft samen met klant werken tot het doel bereikt is. We hebben namelijk geen vaste prijs. Wanneer je bij een bureau een logo laat ontwerpen kom je al snel uit op hoge kosten.


Wij hanteren het betaal wat je wilt-principe. Logowerkplaats vraagt geen vast bedrag. Wij ontwerpen en jij bepaalt de prijs. Voor dit beeldje gaan we (jury), maar ook voor de publieksprijs.


Die prijs wordt door U bepaald!

Standaard of vectorieel logo ontwerp? Bij ons kan u kiezen uit soorten logo ontwerpen. Wenst u uw logo enkel online te gebruiken? Of te gebruiken bij drukwerk (max. grootte A4), dan raden wij u een standaard ontwerp aan. Dit doen wij door als reclamebureau goed naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken, je eerlijk te adviseren en je vervolgens resultaatgerichte marketingmiddelen te bieden.


Vectorieel: Dit pack omdat . Logo stickers snel en eenvoudig besteld. Snelle en Gratis verzending. Alle Formaten en Materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts