maandag 29 juni 2015

Industriële badkamer

Met oude en nieuwe materialen creëer je een industriële badkamer met een stoere look. Bekijk of deze badkamerstijl bij jou past. Ontdek nu de juiste industriële ideeën voor uw badkamer.


Droom jij van donkere kleuren, ruwe materialen en vintage accessoires in je interieur? Voer dit dan door in je huis en kies voor een industriële badkamer. De nieuwe industriële revolutie is bezig.

We hebben het niet over de komst van stoommachines (die zijn er al een paar honderd jaar), maar over de introductie van industrieel design in uw huis. Er wordt gebruik gemaakt van . De industriële badkamer kenmerkt zich door ruwe materialen als beton, natuursteen, metaal. Voor de industriële badkamer hebben wij een Topsamengesteld. Voor wie houdt van sober en tijdloos design, is de industriële badkamer een absolute aanrader. Inspiratie voor de industriële badkamer met beton, metaal, wat hout en een beetje kleur.


Nog meer industriële inspiratie voor de badkamer . Ben jij een groot liefhebber van de industriële stijl in huis? Industriële badkamer inspiratie.

Dan kun je jouw badkamer ook een industriële look geven. Een badkamer met industriële look is niet alleen trendy, maar bovendien uitermate stoer en toch erg sfeervol. Wil jij meer weten over deze stijl voor de badkamer , voor je jouw badkamer. Hou je ook zo van de loftachtige stijl van industriële interieurs? Kijk op Abitaz en doe inspiratie op voor je eigen industriële badkamer ! Inspiratie voor industriële badkamers : 6x mooie voorbeelden van hoe je een badkamer op een industriële manier inricht.


Beton komt in een industriële badkamer terug in de vorm van tegels (of betonstuc ) op de wanden. Hout komt vaak terug in de vorm van een badmeubel. De primaire kleuren die in een industriële badkamer thuishoren zijn vooral grijs en bruintinten en ook zwart zien we vaak terugkomen.


Wel kan het heel stoer zijn om er . Nieuwste trends in de badkamer Een industrieel design met technische hoogstandjes De modetrends volgen elkaar snel op. Denk je met een felgekleurd shirt helemaal hip te zijn, dan is de trend al weer veranderd in zwart-wit-blocking. Ook de badkamer is aan trends onderhevig, maar gelukkig volgen die elkaar minder . Tegenwoordig zien we de stalen deuren niet alleen terug in de woonkamer, maar ook in de kleinere ruimtes in huis, zoals de badkamer. Stalen douchedeuren zien er niet alleen stijlvol uit, de deuren zijn sterk, onderhoudsvrij en bestand tegen schimmels en ongedierte. Strak, sober en stoer: dat zijn kenmerken die typerend zijn voor de industriële woonstijl.


Door het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en beton krijgt een industriële badkamer ook een sfeervolle look. Zo geniet je van een heerlijke ambiance om helemaal tot rust te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts